Tek Ve Son Fiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zigana78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,601

zigana78

Ana Kamp
Yer
kastamonu
1996 Model Grand Cherokee, 5.2 lt. şanzımanında en ufak bir problemi yok, ruhsatta 4.0 lt. geçtiği içi vergisi az, ön takımı komple yaptırdım, motor bloğu değiştirdim ve motor komple yenilendi, toplam 8 bin lira masraf yaptım. Binek araba acilen ihtiyacım olduğu için satıyorum.
fiyat 13.000 tl. tek ve son fiyat,
Ankara elvankentteyim, c.tesi ve pazar günleri müsaitim. Arayın görüşelim.
5054887765 Mehmet,

Etiketler
fiyat
Ynt: Tek Ve Son Fiyat

1995 model opel astra 1,4 aracım var takas düşürmüsünüz.
Bahsettiğiniz araç profil resminizdeki araçmı.

tıpatıp aynısı ama o resimdeki değil, en kısa zamanda fotoğraflar atarım.
opel astrada benim işimi görür.

zigana78' Alıntı:
1996 Model Grand Cherokee, 5.2 lt. şanzımanında en ufak bir problemi yok, ruhsatta 4.0 lt. geçtiği içi vergisi az, ön takımı komple yaptırdım, motor bloğu değiştirdim ve motor komple yenilendi, toplam 8 bin lira masraf yaptım. Binek araba acilen ihtiyacım olduğu için satıyorum.
fiyat 13.000 tl. tek ve son fiyat,
Ankara elvankentteyim, c.tesi ve pazar günleri müsaitim. Arayın görüşelim.
5054887765 Mehmet,

aracın fotoğraflarını görebilirmiyim..

Aracınızın fotoğraflarını görmemiz mümkünmüdür.Eklediğiniz resimler görünmüyor.

1994 model 320 ile takas tüşünürmüsünüz

IMG_1754.JPG

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR