TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,289

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Merhaba ,

Bizim kulüp İdadik'ten TDF. Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışına katılmış bir arkadaştan almış olduğum resimleri sizlerle paylaşıyorum.

Resimler için Teşekkürler Sevgi.

P1000924.jpg

P1000926.jpg

P1000927.jpg

P1000928.jpg

P1000929-1.jpg

Etiketler

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı

Fotoğraflar İçin Çok Teşekkürler Murat Abi. Gofretler Adrese Teslimn Edildi 230 Kişi İçerisnde Doğru Adresi Bulmam Biraz Uzun Sürdü Ama Sonunda Görev Tamamlandıı

Ben Teşekkür ederim Erdem,

Dün Teşekkür edemediğim içinde Özür Dilerim.Hem 2 arkadaş ile kendi yürüyüşümün hem de Çanakkale etkinliğinin resimlerini e-postadan al , küçült , photobucket (bundan böyle Resim Deposu) yükle sonra gezenbilir.com a aktar derken sana teşekkür etmeyi unuttum.
Çok çok sağol.

Yarın Ege Tıp a yatıyorum.Hayırlısı ile Perşembe günü operasyon geçirip 2000 den beri omur kemğimde duran protezden kurtulacağım.
2 nisan da görüşmek üzere.

Sağlıcakla kalınız.

Öz Murat,

TezMertek' Alıntı:
Ben Teşekkür ederim Erdem,

Dün Teşekkür edemediğim içinde Özür Dilerim.Hem 2 arkadaş ile kendi yürüyüşümün hem de Çanakkale etkinliğinin resimlerini e-postadan al , küçült , photobucket (bundan böyle Resim Deposu) yükle sonra gezenbilir.com a aktar derken sana teşekkür etmeyi unuttum.
Çok çok sağol.

Yarın Ege Tıp a yatıyorum.Hayırlısı ile Perşembe günü operasyon geçirip 2000 den beri omur kemğimde duran protezden kurtulacağım.
2 nisan da görüşmek üzere.

Sağlıcakla kalınız.

Öz Murat,

Çok Geçmiş Olsun Abi,En Kısa Zamanda Sağlıgına Kavusup Sahalarda Geri Bekliyoruz

Murat Öz hocam çok çok geçmiş olsun...Allah'tan acil şifalar diliyorum...Umarım başarılı bir operasyonla protezden kurtulur ve daha sağlıklı bir durumda aramıza dönersiniz...Daha gidilecek çok yer, tırmanılacak çok dağ var :D

İyi Dilekleriniz için Çok Teşekkürler.
Ege Tıpa doktorlar yatmama gerek görmedi. Kan alıp tahlile yollandı. Yarın sabah 07:30 da çay içmeye pardon ameliyat etmeye beni bekliyorlar.
:D

İyi Çalışmalar,

Öz Murat ,

Varmı bizim gamlı dağcıdan haberi olan? 2 Nisan'a daha var ama belki aranızda bilgisi olan vardır diye sordum, acaba operasyon nasıl geçmiş? sağlık durumu nasıl?

Merhabalar ,

GamlıDağcı'dan güzel haberler var :smiley:

22 Mart tarihinde operasyonum başarı ile tamamlandı. 7 yıldır sırtımda taşıdığım extra yükten kurtuldum.
Bundan sonra rumuzum TezzMertek olacak :D
26 Martta hastaneden taburcu oldum.Daha erken çıkardım da özel odada ense yapmak pek keyifli oluyor valla.
:D
Doktorlar 3 hafta istirahate karar verdiler. Bu süre içersinde evde dinlenmem gerekiyor.Ayağa kalkacağım zaman göğsüm ve sırtımı tamamen kaplayan özel bir korse takıyorum.
Hiç ağrım sızım yok. Rahatlıkla yürüyorum.
Dün ve Bugün korse ile AÖF sınavlarıma girdim.Bugün öğleden sonra ki oturum arasında büromuza uğrayıp birikmiş e-postaları bir kontrol edeyim dedim.

İlgi için çok teşekkürler.

En kısa sürede net üzerinde ve Haziran ayında Bolu da görüşmek dileğimle,

Sevgiler.

Öz Murat,

Çok sevindim hocam ;) :smiley: Bari bu 3 haftalık sürede kendinizi fazla yormayın...Görüşmek üzere bir kez daha geçmiş olsun...

Tekrardan Geçmiş Oldum Murat Abi Sevindirici Bir Haber

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR