Arkadaslaaar!!!
Tchibo magazalarinda harika kayak urunleri var:
erkekler icin ozel thermal kayak ceketi: 189 ytl
unisex cift (ayrilabilir) katmanli kayak ceketi: 120 ytl (ben aldim cidden harika)
unisex snowboard ceketi: 100 ytl civarinda!!
ustelik ceketler son derece detayli ve kaliteli. Thinsulate ve Dupont Teflon kullanildigindan, su, yagmur, ruzgar gecirmiyor ama vucudun hava almasini sagliyor.
ayrica,
kayak pantolonu: 80 ytl (ben bundan da aldim)
snowboard pantolonu: 70-80 ytl gibi,
Kar kış botu: 50 ytl
Kayak gozlugu: 30 ytl
Thermal ayak tabani isitici (bu cok enteresan, pille falan calisan, isi vern bir tabanlik): 70 ytl
İc thermal pantolon: 22-25 ytl gibi..
Kucuk metal durbun: 30-40 ytl gibi
iste benim bakindiklarim bunlar
Montlar cok basarili, bir suru cepleri var ve hareketlerinizi de kisitlamiyor kesinlikle.. Ha ben kayak yapacagimdan degil de soguk havalarda gezerken usumeyeyim diye aldim kayak montu ve pantolonunu ;D ;D Keza, bugun montu giydim ve hic de usumedim hem de pek fiyakaliydi 8)
herkese siddetle tavsiye ederim
www.tchibo.de
www.tchibo.com.tr
tchibolar nerede varlar:
anadolu yakasi:
Capitol
Kadikoy (Carsi icinden PTTye cikan sokakta)
Umraniye Carrefour
Caddebostan
Real Kartal-İzmit
Migros Anadolu Hisari
avrupa yakasi:
Cevahir
Migros Beylikduzu
Migros Metrocity
ancak bu kayak urunlerinin donemi aralik 15'de bitip yeni donem basladigindan eger niyetliyseniz bir an once, bitmeden magazalara bakin derim.
Tchibo magazalarinda harika kayak urunleri var:
erkekler icin ozel thermal kayak ceketi: 189 ytl
unisex cift (ayrilabilir) katmanli kayak ceketi: 120 ytl (ben aldim cidden harika)
unisex snowboard ceketi: 100 ytl civarinda!!
ustelik ceketler son derece detayli ve kaliteli. Thinsulate ve Dupont Teflon kullanildigindan, su, yagmur, ruzgar gecirmiyor ama vucudun hava almasini sagliyor.
ayrica,
kayak pantolonu: 80 ytl (ben bundan da aldim)
snowboard pantolonu: 70-80 ytl gibi,
Kar kış botu: 50 ytl
Kayak gozlugu: 30 ytl
Thermal ayak tabani isitici (bu cok enteresan, pille falan calisan, isi vern bir tabanlik): 70 ytl
İc thermal pantolon: 22-25 ytl gibi..
Kucuk metal durbun: 30-40 ytl gibi
iste benim bakindiklarim bunlar
Montlar cok basarili, bir suru cepleri var ve hareketlerinizi de kisitlamiyor kesinlikle.. Ha ben kayak yapacagimdan degil de soguk havalarda gezerken usumeyeyim diye aldim kayak montu ve pantolonunu ;D ;D Keza, bugun montu giydim ve hic de usumedim hem de pek fiyakaliydi 8)
herkese siddetle tavsiye ederim
www.tchibo.de
www.tchibo.com.tr
tchibolar nerede varlar:
anadolu yakasi:
Capitol
Kadikoy (Carsi icinden PTTye cikan sokakta)
Umraniye Carrefour
Caddebostan
Real Kartal-İzmit
Migros Anadolu Hisari
avrupa yakasi:
Cevahir
Migros Beylikduzu
Migros Metrocity
ancak bu kayak urunlerinin donemi aralik 15'de bitip yeni donem basladigindan eger niyetliyseniz bir an once, bitmeden magazalara bakin derim.