Kod:
Türkiye ve Tayland ilişkileri gün geçtikçe ilerlemektedir. ( Ticaret, Turizm, Eğitim ) alanlarında ilerleme gözükmektedir. Türkiye'den Tayland’a / Tayland’dan Türkiye’ye uçak seferleri 2’ye çıkarıldı. Türkiye’den bir vatandaşımız Tayland’ı ( Ticaret, Turizm, Eğitim ) amaçlı ziyaretleri gün geçtikçe artmaya başlamıştır. Tayland’dan Türkiye’ye aynı amaçla ziyaretler başlamıştır. Türk iş adamları Tayland’da birçok şirket kurmuş olup, ithalat ve ihracat işlemleri yapmaktadır.
Tayland iş adamları Türkiye’de yıllarca isimi bilenen şirketleriyle Tayland getirdiği ve Türkiye’de ürettiği ürünlerle Türk halkına hizmet vermekte olup ve iş alanında gelişmeler başlatmıştır.
Türkiye’de birçok üniversitede öğrencilerin tayca öğrenmek için Tayland’a dil eğitimi amaçlı gidişleri görünüyor. Biz Turktay olarak bu hızlı gelişmeye destek olmak için yeni nesil bir program yaparak, Türk ve Tayland halkına ( Dinle & Öğren ) interaktif dil eğitim ve Türkiye ve Tayland tanıtım programları hazırladık.
Programımız, standart sözlüklerin telaffuzların yazılı kelimeleri gibi değil Türkçe ve Tayca dilinde yazının üzerine tıkladığınız zaman dinleme özelliğine sahiptir. Yanında ek olarak Turktay Sözlükleri hizmet vermektedir. “ Eğer Tayland’a gittiğinizde araç kiralamak istediğinizde – Eğer Tayland’da hastalandığınızda – Restoran gittiğinizde – ticari görüşmeler yapmak istediğinizde tercümana gerek kalmadan hazır kalıp cümleler içermekte olup, soru ve cevaplama sistemine sahiptir. Artık kendi görüşmelerini özelleştirebileceksiniz.
Dil eğitim ve sözlük dışında farklı hizmetlerimizde vardır.
Eğer Tayland gitseydiniz. İlk başta nelere dikkat etmelisiniz?
• Tayland'da mutlaka görülmesi gereken yerler nereleri?
• Tayland pahalı bir ülke mi?
• Tayland için nasıl bir gezi programı yapabiliriz?
• Tayland gezisi sırasında nelere dikkat etmeliyiz?
• Tayland'a nasıl gidilir?
• Tayland'a hangi mevsimde gitmeliyiz?
• Tayland mutfağı Türk damak zevkine uygun mu?
• Ticaret
Biz Türk ve Tayland vatandaşlarında kesinlikle para talebi bulunmayacaktır. www.turktay.net web sitesinde bedava indirebilirler.
Not: Turktay, 24 Ağustos 2009 Japonca, Korece, Çince programlarını da faaliyete girecektir.
Ben Tayca öğrenmek istiyorum? Şimdi, Ne yapmam gerekiyor!!!
• İlk başta www.turktay.net sitesine üye olacaksınız.
• Üye olduktan sonra “ Turktay Software veya Download “ kategorilerinde Tayca eğitim programları mevcut olup, Bedava indirerek eğitiminize başlayabilirsiniz.
• Unutmayın “ Turktay TTDE v1.0 ” 3 DVD’den oluşuyor. Yanında yardımcı eğitim sözlükleri de oluşmaktadır.
• Tayca öğrenirken Tayland’da öğreneceksiniz.
www.turktay.net