Tayland-bangkok uçak bileti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bilal47 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,062

bilal47

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar 18 temmuz-28 temmuz arası en ucuz uçak bileti ne kadar ?Türkmenistan hava yollarını kullananınız var mı?Bu şirketle tura giden var mı?
 

Etiketler
Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

ben turkmenistan hava yollari ile uctum ist turkmenistana kadar guzeldi ama arda uzun bir bekleme yapiyorsun bilet saatini dikkate al cunki saat farki var havaalaninda yiyecek bir sey yok sadece turk biskuvi ve cola ben ac kaldim sonra ucus ise bolca rus dolu idi votka seversen bol bol ikram yapiyorlar sana aman sahros olunca cekilmiyorlar sonrasi ucaktan inince sicak bir hava yuzune vurunca taylant geldigini anliyorsun benim fikrim ucuz bulursan al
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

sanırım dediğiniz yer obi turizm

ben de düşünüyorum paket turunu bu firmanın ama açıkçası çekiniyorum ilk defa gideceğim:( Tursuz gitmek de doğru olmaz herhalde
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

firmayi hatirlamiyorum ama ben tur paketi almadim atla git eger biraz ingilizcen varsa oooo taylanti feht edersin hic korkma ilk bir kac saat zor ama sonra
cabuk uyum saglarsin havaalanindan sehre taksi ile gitme otobusler dolu ila taksi dersen duraktan binme 500 bah aliyorlar duark disindan
binebilirsen ayni turkiye gibi dusun o zaman 200 bah gibi taksimetre yaziyor
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

Arkadaşım taylandtan iki hafta oldu döneli, öncelikle gitmeyi planladığın zaman biraz ters olabilir, muson zamanına denk geliyorsun, hayatında hiç karşılaşmadığın yağmurlarla karşılaşabilirsin en iyi zaman ocak'tan mayıs'a kadar, ayrıca ben hiç kullanmadım ama türkmenistan havayolları için çok kelle koltuk turizm lafı duydum, karar senin. Ben Egypt Air ile gittim, İst-Kahire-Bangkok yaptık ve neredeyse aktarma için hiç beklemedik, uçaktan indik ve direk diğer uçağa geçtik, yani sadece direk uçuştan 2 saat fark etti uçuşumuz. Bileti 1 kişi gidiş-dönüş 530 € aldım, 23 saat o siteden bu siteye girmiştim almadan önce daha da ucuzunu bulamadım. Bulabilirsen Katar ya da Dubai aktarmalı da alabilirsin ama genelde pahalılar. Ayrıca Egypt Air'in hizmette süperdi, uçuş giderken 11, dönerken 12 saat sürdü, THY direk uçusta gidiş 9,dönüş 10 zaten. toplamda 3 öğün yemek, hele Kahire-Bangkok uçuşu Boeing 777-300 ile oluyor, dev gibi uçak, müzik,film,oyun konsolu, vs. vs. hizmet muhteşemdi, ayrıca müslüman havayolu yemekten çekinmene gerek kalmıyor, adamlar dua okuyarak uçağı kaldırıyor zaten :smiley: bir arkadaşım tur şirketi ile gitmemek uygun olmaz herhalde demiş. Dostum yıllardır tur şirketsiz 11 ülke gezdim, hiiiiiç sorun yaşamadım, sana garanti vereyim Tayland'ta hiç yaşamazsın, Bangkok'un olmadık ara sokaklarına, arka mahallelerine girdim, oralarda bile insanlar sana gülümsüyor, turiste çok saygılılar, belki paradan belki Buda'dan ama gülümsüyorlar sonuçta. Bence asıl yapılması gereken kendi başına gitmek ve kimseye bağlı kalmadan gezmek. Bu arada havaalanında taksi ya da otobüs bağlılığı yok , tam tersi City Line mavi metroya binerek 45 THB ye şehre 27 dk. gidebiliyorsun, tüm ulaşım araçlarından daha hızlıdır. Soruların olursa taze bilgilerle seve seve yanıtlarım. Bir de Tayland'ın adalarını sakın es geçme, Muson zamanı gidemezsin ama Similian mükemmel Phuket'ten ulaşabilirsin, Ko samui, Ko tao. Denk gelirsen Ko Phangan'da Full Moon party yakala. İyi tatiller şimdiden.
 



Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

ben de haziran sonu gibi gitmeyi düşünüyorum, şu anda en uygun fiyatlar royal jordan ve emirates gibi gözüküyor...turla gitmeyi bende pek tavsiye etmem, orada kafana göre takılmak her zaman daha iyidir, ingilizcen varsa hiç sorun yaşamazsın...
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

skyscanner.com denen bi site var oradan bakabilirsin. biz de bu yaz gitmeyi düşünüyoruz. Ben baktığımda en ucuz 700 liraya bulmuştum temmuzun başları için.
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

ben geçen mayıs ayında bangkoka gittim. Katar hava yolları ile 500 euroya gidip geldim.uçakları yeni.dohadan aktarma yapıyor.aktarma süresi 2 saat.kesinlikle tavsiye ederim. hava yollarının fiyatları günbe gün değişebiliyor.ama tavsiyem 20-30 euro fark için türkmenistan gibi ülkelerin hava yollarını tercih etmemen.ortadoğu ülkelerinin özellikle katar, bahreyn dubai gibi ülkerin hava yolları genelde ucuz, uçaklar yeni oluyor.yemeklerde oldukca iyi.
selamlar.
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

enolism' Alıntı:
skyscanner.com denen bi site var oradan bakabilirsin. biz de bu yaz gitmeyi düşünüyoruz. Ben baktığımda en ucuz 700 liraya bulmuştum temmuzun başları için.

Öneri için teşekkür ederim, gerçekten güzel bir site
 

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

şu anda thy de kampanya var, istanbul bangkok eylül 2 hafta fiyatı 991 lira civarında...ama dediğim gibi ilk iki hafta için geçerli...ihtiyacı olan acele etsin...
 



Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti

Biz de bir ay kadar önce Zehra -Jale tur ile benzer bir sorun yaşadık. Bir daha tura katılmak için 10 defa düşüneceğiz. Yaşadığımız sorunu açtığım başlıktan aynen kopyalıyorum.
.........................

13-15 Temmuz arası Ayvalık'tan Zehra-Jale Tur ile Midilliye gittik. Bizim yeşil pasaportumuz olduğu için vize sorunu yaşamadık. Kız kardeşim için vize başvurusunu bu tur şirketine yaptık. Yeni düzenlemeye göre İki gün önce pasaport fotokopisi, 2 fotoğraf ,vapur bileti, otel rezervasyonu ve 90 euro para ile vize başvurusunu bilet aldığımız bu tur şirketine yaptık.Evrakların önceden Yunan polisine gönderilmesi gerekiyormuş. Ama bizim evraklar bizimle aynı vapurda gidince biz içeri girdik kız kardeşim saatlerce bekledi. Günübirlik olsaydı sadece 3-4 saat sonra geri dönmesi gerekecekti.Aynı şirketten aldığımız ada turuna da vize yetişmediği için katılamadık, paramızı geri aldık. Diğer tur şirketinin sınırdaki görevlisi müşterilerinin işlemleri ile ilgilenirken zehra - Jale turdan kimse yoktu. Zaten vapurda tur satmaya çalışan elemanın da turizim işi ile hiç ilgisi yoktu. kavun karpuz satsa daha hayırlı olurmuş. Resmi yollarla da şikayette bulanacağız.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89111.0#ixzz22lHKqLMU
 

yaklaşık 6 yıl Türkmenistanda çalıştım ve Türkmen havayolunu yılda enaz 2-3 defa kullandım.Ucuzluğunun sebebi bir takıım yerel vergilendirmelerin olmaması ve bir petrol/doğal gaz ülkesi oldukları için sudan ucuz olan kendi yakıtlarını kullanıyor olmasından.Yoksa bilet ucuz o zaman uçak kötü v.s. gibi bir sebepten değil.Eski Doğu otobüsleri ile karşılaştırmamak lazım:smiley:. Uçak bakım kontrolleri uluslararası belli şartname ve kurallar çerçevesinde yapılır.Yani abi uçak iyi görünüyor bakıma gerek yok devam gibi bir mantalite yok.Şayet böyle bir riski kimse almaz.

Ancak iç ikramlarının yetersizliği, aktarma noktası olan Türkmenistan havaalanında bekleme ve havaalanı hizmetlerinin yetersizliği doğru. Fiyat farkını bilmemekle birlikte uçaktan öncelikli beklentiniz sağ salim gideceğiniz yere ulaşmaksa bence tercih edilebilir.Ben THY ile karşılaştırıp çok tercih etmişimdir yıllarca.Hiçbir sıkıntıda ne yaşadım nede arkadaşlarımdan duydum.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,533
Mesajlar
1,519,505
Kayıtlı Üye Sayımız
172,201
Kaydolan Son Üyemiz
mfy33

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst