Tavsiyesinde Siz Bulunur Musunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ByKaos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,664

ByKaos

Yeni Üye
Vitara ama hangi motor, hangi modeli....
Yaklaşık 5 gündür vitara ile ilgili neredeyse (!) bütün konuları okudum...
Ama karar veremediğim bir durum var
Hangi tarz hangi motor hangi modeli...
Benim Vitara kullanıcılarından bir ricam var; kullanım amacımı anlatacağım birazdan aşağıdaki satırlarda,
sizde bana tecrübelerinizden faydalanarak 3k mı 5k mı gider, 1.6 mı 2.0 mi gidir söylerseniz sevinirim...

Off road olarak kullanmayacağım desem yeridir, çoğunlukla şehir içi on road kullanacağım
Elazığ'da yaşıyorum, dolayısıyla buzlu ve karlı yolda yol tutuş önemli.
Tek kişiyim, evlenince 2 kişi olurum en fazla 3 kişilik bir aile
Yakıt tüketimi önemli çok yaksın istemem açıkcası
Uzun yolda kullanırım, hız delisi değilimdir ama, 120-140 km aralığında araba aksın isterim, bağırmadan gitsin
ara ara sırf zevkine böyle hafif arazi şartlarında (çok hafif) kullanmayı isterim
Manuel vites tercihim olur, ama otomatik de fark yapmaz esasında.

Bir de forumda aralara sıkışmış bilgiler olabilir gözümden kaçan, faydalı bulduğunuz linkleri de paylaşırsanız o konularıda okumak isterim...

Yardımcı olursanız sevinirim,
Bir de fiyat belirtelim bütçe aralığım 13 - 17 bin arası

Etiketler
Ynt: Tavsiyesinde Siz Bulunur Musunuz?

merhaba,

o butceyle almanızı tavsiye edecegim arac en temizinden 3 kapı jlx olacaktir. eger duzgun bakilmissa sizi memnun eder. 120'ye kadar rahat rahat gider, 120den sonra hafiften bagirti duyabilirsiniz. bu arada kar ve buzda gidecekseniz aracin 4 ceker olmasına guvenmeyin, mutlaka kar lastigi taktırın. 4 ceker cekerken guzel ama dururken bir fayda saglamiyor ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri