Tavsiye Lütfen :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan achernahr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,058

achernahr

Yeni Üye
Bu sene kamp için tam bir set yapmayı planlıyorum ancak
Çadır- konusunda 5 mevsim husky mi makalumu karar veremedim 2 3 kişik çadır.
ayrıca su geçirmez mont ve pantolon olarak tavsiye edeceğiniz dayanıklı ve kaliteli marka model varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim

Etiketler
tavsiye
Ynt: Tavsiye Lütfen

çadır olarak yapacagınız kampın şekline göre değişir ekstrem koşullardamı kamp yapacaksınız kar da kışta yoksa deniz kenarında kamp mı? outdoor markalarını yazarsak reklama girer sanırım bildiğimiz kadar bilgilendiremeye çalışırız.benden size tavsiye markya değil istedeiğin özelliği belirleyip öyle karar verin ne almak istediğinize

Çadır konusunda bazen deniz kenarı bazen açık rüzgarlı alanlar bazende karlı ortam yani çok amaçlı istiyorum.
Pantolon olarak da yine dediğim gibi her ortama ayak uydurabilecek kışın içlik yardımıyla su geçirmeyecek rüzgar geçirmeyecek yazında içliksiz terletmiyecek böyle bir pantolon var mı bilmiyorum bile ;D
Mont konusunda da gore tex mont arıyorum zorlu şartlara dayanıklı marka takıntım pek yok ancak hangi modeller iyi yada sağlam pek bilmiyorum her marka kendi ürününü en iyi gösteriyor markalara 400 500 lira gibi fiyatlar ödemek mantıklı mı yoksa az duyulmuş ama yorumları sağlam markları tercih etmek daha mı mantıklı karar veremedim.
dediğim gibi bu işe yeni giriş yapıyorum marka ve modeller hakkında pek fikrim yok bu yüzden marka istemiştim reklam olucağını düşünmüyorum sadece olumlu yorum istiyorum

kendi kanıtlamış markalara yönelmenizi tavsiye ederim. sonuçta teknik malzemeleralıyorsunuz bidefa alıyorsunuz 5 mevsim çadır.bütün ihtiyaçlarınızı karşılar.iyi bir uyku tulumu northface columbi jack wolfskin husky.sayamıcagım bi sürü marka var.outdoor magazasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim ya decothlon lara bi göz atın orjinal ürün olmasına dikkat edin.sonuçta okadar para veriyorsunuz.

Netice olarak orjinal ürünlerden şaşma diyorsunuz yani
O kadar parayı hakederler umarım ilginiz için ayrıca teşekkür ederim

çadırı ihtiyacın doğrultusunda almanı tavsiye ederim. eğer 4 mevsim her koşulda kamp yapmayı planlıyorsan pahalı ve her mevsim için geçerli bir seçim iyi olacak. ama sadece yazları ve deniz kenarlarında kullanılacaksa eğer metro markette dün 50 liraya 3 kişilik gayet geniş ve güzel bir çadır gördüm. 3 senedir bu tipte bir çadırla tatillerimi geçiriyorum ve hiç sorun yaşamadım.

aynen katılıyorum .kış kampı ve yaz kampı arasında daglar kadar fark var. kışın kamp yapmayı dusunuyorsan ekıpmanın hakkaten saglam olmalı. sagdece cadırının 4 mevsım olması yetmez. ayrıca kıs ıcın 4 mevsım alacagın cadır da yazın terleyebılırsın .. ama onerecegım tek bır magaza var www.adrenalinoutdoor.com facede begen urunlerını takıp et.. ben tum ekıpmanlarımı bu sıteden aldım hem uygun hem saglam

Mecbur kalmadıkça internetten alışveriş yapmamanızı öneririm.Eğer bulunduğunuz yerde outdoor ürünlerini bulabileceğiniz bir yer varsa görerek deneyerek almanızı tavsiye ederim.

eğer yaz kampı ise bilgim dahilinde çift tenteli çadır yeter de artar ama yaz kış diyorsan daha kaliteli ürünlere bakmalısın.