hocam çok geçmiş olsun inşallah bunla biter sorunlarınız benzer sorunu bende daha önceki aracımda azizoglu reno servisinde yasadım
kaskom orasıyla anlaşmalı oldugu için gittim aracımın sag ön tekerine çarpıp kırdılar tapı rot akis felanda kırıldı yani ön düzen arızası sanayide 1 günde yapılacak bir iş için 5 gün dediler e madem tamam ama kesin alırım dimi 5 gün sonra dedim malum iş arabası bunu sordum diye bi ton azar işittim biz ciddi bi firmayız en güvenilir firmayız falan filan ama aracı 11. gün bagrış çagrış zor aldım servisden çelik jantların kapaklarını araya araya servisde araç teslim eden arkadaşla zarzor bulduk arcın içinde sonrada kendim taktım arabamın üzerine.
tabi bu yaptıkları iş için tam tamına sekiz binlira hasar yazdılar kırık jantıda ödemediler jant orjinalde çelik degilmiş.e en azından orjinal parça ve 2 yıl garantili dedik aldık aracı.
aradan bir buçuk ay geçti sag önden acaip sesler gelmeye başladı aradım randevu aldım gittim.müşteri kabulde daha araca bakmadan nasıl ödeme yapacagım soruldu dedim garantili orda duran vatandaşın cevabı iki aya yakındır biniyorsunuz ne garantisi tabi benim şalter attı bagırmaya başlayınca müdürleri geldi sakinleştirdi beni bi arakadaşla teste çıktık sorun tüm ön takım civatalarının gevşemesiymiş.benden ilk gelişimde para talep eden arkadaş evraklarımız teslim ederken çok bilmiş bi tavırla beyfendi aracınızda arıza yokmuş ön takım gevşemiş sadece o kadar bagırmanıza gerek yoktu dedi .inanın gülmekden cevab bile veremedim aracı teslim almamdan satana kadar geçen 2 yılda o ön takım parçalarını 5 kere daha iyi bir ustaya sıktırdım artık taktıkları parçalardamı bi hata vardı yada başka bi sorunmu vardı ama 6 yıl kullanıpda bir kere bile ön takım yapılmayan aracım azizoglu servisinde yapıldıkdan sonra bidaha düzen tutmadı.