Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,686

Etiketler
Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

Özlem merhaba,

Nasıl bir scooter istiyorsun biraz anlatırsan biz de önerimizi ona göre yapalım.. Sen yalnız mı bineceksin, sadece şehir içinde mi kullanacaksın, görüntüye ne kadar önem veriyorsun, yakıt ekonomisine ne kadar önem veriyorsun, bunlar tavsiyelerimizi etkileyecek kriterler.. değil mi motorcu kardeşler?

Ben mesela, şehir içi kullanım için bir ara kafayı Gilera Runner 200 VXR diye bir makinaya takmıştım, ama çok pahalı bir motor ne yazık ki, şimdilerde pek düşünmüyorum. Onun yerine Piaggio Beverly çok hoşuma gidiyor, dizaynı ence çok güzel ama scooter'dan vazgeçtiğim için çok incelemedim açıkçası.. Beverly'nin 500 cc olanını bir arkadaşım için incelemiştik, öyle yakııta pek cimri bir makina değil ama gerçekten de hem şehir içinde hem de uzun yolda rahat rahat kullanılabilecek bir alet gibi görünüyordu.. Honda'nın activa'sından da kullananlar gayet memnun hem servis, hem de sorunsuzluk açısından Honda çoğu markaya göre açık ara önde sanırım..

selam selam,
150 cc'lik uygun fiyatlı 4-5 bin ytl 'yi geçmeyecek bir makina arıyorum ilk kullanacağımda :smiley: şimdilik sadece şehir içinde kullanacağım.Honda yada suzuiki istiyorum honda nın FJS 400 SILVERWING çok hoşuma gitti ama yüksek fiyatlı:( activa'nında görüntüsü hoşuma gitmiyor :(

ozlem merhaba..ben scoooter dıyorsan vespayı ıncele derım LX150 hos mesela..yada ET4..Beverly kullanan bı arkadasım var cok memnun bu arada..

slm , eşime honda DYLAN aldık.süper bi makina. bende büyük motor var.ama işe gidip gelirken eşimden hep çalıyorum onu...:smiley:
ilk kullanacağın için büyüğünu pek tavsiye etmem. bu 150cc ama büyük tekerli olduğu için muadillerine göre çok güvenli. fiyatı da çok normal. honda.com.tr den bakabilirsim.
ilk olacağı için bir kaç defa düşüreceksin tabiatıyla... eşim birkaç defa düşmesine rağmen hiç hasar olmadı motorda.grenajı bile çizilmedi. nasıl oldu sorma???
bijen

yurdumun bozuk yolları için biçilmiş kaftan olan Yamaha BWS 125 çok çok iyi bir scooter bence.
Ufak durabilir ama cidden çok kuvvetli motoru ve kasayı çevreleyen mini roll bar çerçevesi sayesinde düştüğünüzde bile motor kolay hasar almıyor. Ben 100kiloyum bir arkadaşım 95 kilo ve bacak aramızla kucakta 40kg yükle Kasımpaşa stadının yanındaki dik yokuşu zorlanmadan çıktık.
Honda Beat te çok verimli bir scooterdır.

özlemim sen al ehliyetini motor işi bizim işimiz en güzelinden sana yakişanı buluruz inşallah iş motora kalsa

Özlem Hanım,

biz de (ben ve eşim) Yamaha BW'S 100 kullanıyoruz. Bunu da VW Transporter Camper'imizin arkasında gittiğimiz yerlere götürüyoruz. Yayla yolları, orman içi, patika, dağ yolları, bağ yolları hiç ayrım yapmadan her yerde gidiyor, iki kişiyi de rahatça taşıyor... En son Ramazan Bayramı'nda Kapadokya gezimize götürüp orada kullandık ve gördük ki; Kapadokya'yı gezmek için de en ideal araç scooter...

http://www.mycamper.info/index_camper.html
Bu adrese girip, soldaki resimli menülerden "myScooter"a tıklarsanız, neden bu scooter'i tercih ettiğimizi, scooter kullansak bile "neden tam kapalı kask giymeliyiz", camper'de scooter nasıl taşınır gibi, sizin için dolaylı da olsa fikir verecek bazı bilgi ve resimlere ulaşabilirsiniz.

my_scooter_main.jpg

Herkese çok ama çok teşekkürlerrr..Buarada mycamper site içinde ayrıca çok teşekkürler hemen inceliyorum...

ozlemcım yamaha x max 250 cok guzel ve sık bı motor..bı ıncele derım..ıkıncı ellerı 7 mılyar..

Ayşeciğim çok teşekkürler ama alacağım ilk motor daha uygun birşey olsun :-[ en fazla 3.5 YTL lik motor arıyorum..Biraz pişeyim değiştiririm :smiley:

özlem' Alıntı:
Herkese çok ama çok teşekkürlerrr..Buarada mycamper site içinde ayrıca çok teşekkürler hemen inceliyorum...
hocam bu sloganını cok tuttum tebrijk ederim, yıllardır insanlara anlatmaya çalıştığım şeylerden en onemlisi bu oldu,
ve hatta cenesi isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilen kasklara da karşıyım, onlar da cok guvensizler,
slogan şu olmalı, "tam kapalı kask, ama çenesi sabit"

100000 km garantisi veren tek scooter Kmyco o yüzden Movie Xl 125 i şehir içi ulaşım için ideal.FiyatlarıHonda ve Yamaha dan biraz daha pahallı ama,mkina sorunsuz.Tavsie ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR