Tatanka Gezileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cengiz kaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,111

Etiketler
gezileri

Ynt: Tatanka Gezileri

Antalyaya dönüşte Bademağacında bulunan Raci hocaya uğradık.
Sağ olsun İnşaatındaki işinide bırakarak bizleri evinde ağırladı,Hele bizler için hazırladıkları
sıcacık böreği yanında çayı ve hoş sohbetleriyle Kendisine ve eşine teşekkür ederiz...

Cengiz Bey, Ağlasun'da Sagalassos Antik Kenti'ni gezmişsinizdir, umarım... Sadece Antoninler Çeşmesini görmek için bile gidilmeğe değer...

Selamlar...

Bizi arayıp tanışmak,tanıyıp görüşmek isteyen dostlara kapımız her zaman açık.Varımızı paylaşır mutlu oluruz.Bizde sizlerle tanışmaktan mutlu olduk,tekrar görüşmek dileğiyle,selamlar.

Cengiz bey imrendim gezilerinize yolunuz hep açık olsun .Raci hocamı görmekte ayrı bir mutluluk kattı.Selamlar...

egeli' Alıntı:
Cengiz Bey, Ağlasun'da Sagalassos Antik Kenti'ni gezmişsinizdir, umarım... Sadece Antoninler Çeşmesini görmek için bile gidilmeğe değer...

Selamlar...

Yavuz bey,Ağlasun'a gidilipte Sagalassos'a gitmemek olmazdı Muhteşem bir yer...

Selamlar,Saygılar sunarım.

Evet Raci Hocam,Bizlerde çok mutlu olduk.Bizde sizleri Antalya'da ağırlamaktan çok mutlu olacağız...

tango' Alıntı:
Cengiz bey imrendim gezilerinize yolunuz hep açık olsun .Raci hocamı görmekte ayrı bir mutluluk kattı.Selamlar...

Tanju bey,Çok teşekkür ederim...Ancak sizlerin ve bölgenizdeki gezileri okudukça asıl imrenmesi gerekenler bizler olması lazım diye düşünüyorum...

Selamlar.

İyi Haftalar,
Bu Hafta sonu Beycik Köyün'de idik...
Beycik Köyü Kemer-Kumluca arasında ,Çam ağaçları içersinde bol Oksijenli bir yer...
Pansiyon,Motel ve Restaurantları olan gelişmiş bir Köy.

Koordinatları;
Enlem:36.495-Boylam:30.427-Rakım:1200

Karavan içinde düz alanları mevcut olup hoş ve güzel Bir Köyümüz.

Selamlar.

Antalya KKD.Başkanımız Sn.Leyla Özdağ ın düzenlediği 2.Antalya kamp karavan şenliğindeki yakın ilgi ve alakasından dolayı Teşekkür ederim.