Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Taşınması Kolay YemekUnifoyu uzun süredir kullanıyorum, etli kurufasulyesi gerçekten iyi hatta lokantalarla yarışır. Sanırım artık üretmiyorlar ama izmir köfteleri idare ederdi. Pilavları ise olmamış, iki defa denedim ikisinde de yarısı tam pişmemiş, diğer yarısıda lapa haline birşey oldu. Artık sadece kurufasülyesini tüketiyorum ve tanıdıklarımada tavsiye ediyorum. Kullanacaksanız poşette olanları kullanmanızı tavsiye ederim, alüminyum kapta olanları çanta içinde patlayabiliyor. Zaten kendileride sitelerinde belirtmişler, zorlu şartlar için poşetli olanları kullanın diye. Dezavantajı biraz ağır olmaları ve kalın poşetleri iş bittikten sonra atamıyorsunuz doğayı kirletmemek için ve yanınızda taşımanız gerekiyor. En büyük avantajı ise ocak ve pişirme seti taşımıyorsunuz.
Ynt: Taşınması Kolay Yemek
Unifoyu uzun süredir kullanıyorum, etli kurufasulyesi gerçekten iyi hatta lokantalarla yarışır. Sanırım artık üretmiyorlar ama izmir köfteleri idare ederdi. Pilavları ise olmamış, iki defa denedim ikisinde de yarısı tam pişmemiş, diğer yarısıda lapa haline birşey oldu. Artık sadece kurufasülyesini tüketiyorum ve tanıdıklarımada tavsiye ediyorum. Kullanacaksanız poşette olanları kullanmanızı tavsiye ederim, alüminyum kapta olanları çanta içinde patlayabiliyor. Zaten kendileride sitelerinde belirtmişler, zorlu şartlar için poşetli olanları kullanın diye. Dezavantajı biraz ağır olmaları ve kalın poşetleri iş bittikten sonra atamıyorsunuz doğayı kirletmemek için ve yanınızda taşımanız gerekiyor. En büyük avantajı ise ocak ve pişirme seti taşımıyorsunuz.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız