Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Herkese merhaba yeni gelenler için tanıtayım kendimi.
Yusuf Aybek Kars ili Susuz ilçesi Yolboyuköyü 1973 doğumluyum babamın sağlık personeli olması sebebi ile birkaç ilçe dolaştıktan sonra 1989 senesinde İzmit'e geldim lise'yi orada bitirdim sonrasında kısa süreli çalışma hayatım oldu peşinde askelik görevini 95 senesinde bitirdim dönüşte bir vesile ile Atv'de Savaş AY ile A TKIMI'na Kamera asistanı olarak başladım 2 sene sonra ayrıldım o zamanlar bayağı gözde olan HBB tv.de çalıştım 98 senesinde TGRT'ye başladım 2 sene önce FOX tv.ye satılan kanalda toplam 11 senedir kameraman olarak çalışıyorum çokca Reklam,Klip,Tanıtım filmi,Program ve dizi çekimlerinde çalıştım 99 senesinde evlendim ve ellerinizden öper 9 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var.
Eskiden beri ara sıra kaçamak yaptığımız 3-5 günlük çadır kampçılığını bu sene Karavancılığa terfi ettik doğayı gezmeyi balık tutmayı çok seviyorum 3 metre fiber ve 7.5 ps bir sandalımız var fırsat buldukca yakın göllere balığa gidiyoruz gerçi bu aralar tüm zamanımı karavan alıyor,sakinliği severim kalabalık sıkar beni.
Fotoğrafcılık başka bir hobim Canon 400D model slr makinam 3 adet objektifim ve paraflaşlarım var.
Dostluğa önem veririm yapı itibari ile kendimide sevdiririm.