Merhaba tüm forum sakinlerine saygı ve selamlarımı sunarım,28 yaşında ym ve Malatya da ikamet ediyorum,bölgenin en büyük araştırma hastanesinde çalışıyorum. Birkaç ay oldu siteyi takipdeyim. Karavan virüsü biraz da doğaya olan hayranlığımdan dolayı hep vardı aslında yakın olarak 2008 de çalıştığım sosyal tesisin otoprakına gelip 2 dakikada baraj manzaralı bir malikane kuran ismini yanlış hatırlamıyorsam alman Derla teyze sayesinde yakından inceleme fırsatı bulduğum 2006-2007 model ford 350 lik bir makinenin sırtına özenle yapılmış bir hymer di çok güzel ve muntazam bir görüntüsü vardı, kadın 75 yaşında rahat vardı, ama dünyayı geziyomuş, imrendim kaç yaşındayım dedim kendime, en azından bir kamp hayatımız bile yok bide yaşadığımız şehirde ve bölge de çok fazla yaygın olmadığı için ancak bu yaşımda ayıktım
kadın geldi misafirimiz oldu akşam soframıza oturdu, mutlu bir kaç gün geçirip veda etti,bende siteyi takibe başladığım süre içerisinde bu duygular hortladı, çok iyi deneyimler elde ettiğim gezenbilir ailesinden biri olup karavan hayatına başlayıp hayallerimi gerçekleştirmek ve güzel zamanlar geçirme düşüncesindeyim. İnşAllah iyi bir araştırmadan sonra kararımı verip imkanlar el verdiği ölçüde bişeyler yapmaya çalışacam... teşekkürler...