Merhabalar. Uzun zamandır sitenizdeyim bu siteyi Karavan almak için yaptığım araştırmalarda buldum. Karavan almadan buraya yazmadım şim di karavan aldım artık tanışama vakti geldiğine inanıyorum. Ben Ziya Manisada yaşıyorum Emekliyim Yaşım 60
Herkese merhaba, adım Muammer İzmir'deyim. Karavan ve teknelere uzun zamandır uzaktan iç geçirerek bakmaktayım ve artık karavan yapabileceğime düşünüyorum. Bu forum sayesinde de teknik donanım hakkında fikir sahibi oldum sayılır.
Herkese merhaba, adım Muammer İzmir'deyim. Karavan ve teknelere uzun zamandır uzaktan iç geçirerek bakmaktayım ve artık karavan yapabileceğime düşünüyorum. Bu forum sayesinde de teknik donanım hakkında fikir sahibi oldum sayılır.
Yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. Tüm dostların yeni yılını kutlar 2013 yılının ülkemize barış, sevgi, mutluluk ve bolluk getirmesini dilerim. Herşey gönlünüzce olsun,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar. Hoş geldiniz. Umarım en kısa zamanda istediğiniz karavanlara sahip olursunuz ve yollarda karşılaşırız. Selamlar. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
hoşbulduk ve herkese iyi seneler. yapmayı düşündüğüm karavan avatar resmindeki gibidir. istediğim gibi olursa içinde yaşamayı düşünüyorum. noel baba duy sesimi iyi seneler