TAKASLI 1996-1998 CHEROKE ZJ ARIYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÇAAKIR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,502

ÇAAKIR

ÇAAKIR
Yer
istanbul
HERKESE SELAMLAR ÖNCE PEUGEOT 307 2004 MODEL ARABAMLA CHEROKE ZJ İLE TAKAS YAPARAKTAN ALMAK İSTİYORUM AYNI ZAMANDADA ARAÇ ARIYORUM SİZCE BU ARAÇLAR NASILDIR ACABA MEKANİKSEL OLARAK ARIZA ,ELEKTERİKSEL OLARAK ARIZA SIK OLARAK ÇIKARIRMI BİRDE ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR BİRDE SATILIK CHEROKE TAKASLI BİLEN VARMI ACABA ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Etiketler
Ynt: TAKASLI 1996-1998 CHEROKE ZJ ARIYORUM

2004 model xs araç fuul dur 6 hava yastığı abs orjinal sorunsuz cd çalar araç servis bakımlı zeytinburnu berke den yetkili servis tüm bakımları zamanında yapılmaktadır aracın lastikleri sıfırdır içi dışı mükemmel dir en önemlisi şehir dışı kullanımlarda bir depoyla araç benzinli olmasına rağmen 700 km yol yapabiliyorsunuz şehir içide bir depoyla 500 km garanti araç görünümü çok lüx ve kullanımı mükemmel rahat bir araç aldığım beri garaj arabasıdır ve hafta sonları kullanıyorum kışın kar bile yağmaz aracın üstüne tam aile ve kullanıcı arabası sorunsuz masrafsız yağına kadar her şeyiyle değişip bakımları yeni yapılmıştır fazla söze gerek yok galeri araçlarıyla kıyaslamayın kullanıcıdan ve arabaya gözü gibi bakan bir kullanıcıyım alan kişi emin olun dua edicektir yeni araç alıcağımdan satıyorum ARACIN FİYATI : 18.500.00 TL DİR araç takaslıdır 4X4 arazi araçlarıyla takas olabilir TAKAS FİYATI 20.500.00 TL DİR
sahibinden.com İlan no: #37547317 aracımın resimlerini buradan görebilirsiniz teşekkürler

aracım 120.000 km de dir 2004 model 307 xs modelidir temiz garaj arabasıdır 6 havayastığı abs klima vs opsiyonel orjinal özellikler de dir motoru olsun kaporta olsun mükemmeldir

telefonunuzu da yazarmısınız....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR