turkergen
Kamp II
Arkadaşlar Geçen hafta cuma günü 1993 model bir 3kapı vitara aldım.Aldığımdan beri telsizi ve anteni araca montajlamaya çalışıyorum.Anteni bağlama işini çok kolay hallettim.Stepne demirine antenin grondasını sabitledim ve anteni oraya taktım.Anten süper ve çok şık oldu.Kabloyuda güzel bir biçimde arka bagaj kapağının oradan içeriye kadar uzattım.Daha önce araç içine aküden kablo çekilmiş.Telsizi buna bağlayarak gönderme ve dinlemesini evdeki diğer telsizle denedim.Herşey süper oldu ...temiz gönderme ve temiz dinleme...cihazın markası President Jackson 6 bantlı model.Anten ise President texas 1800 power.Herşey süper yani.Ama ortaya da süper bir sorun çıktı.Telsizi nereye montajlayacağımı bulamadım.Telsiz diğer cihazlara göre büyük. Fikir olması açısından kendi aracınızda telsizi nereye montajladınız.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..Bir kaç arkadaşın çakmakla saatin olduğu bölümü kesip oraya telsiz yerleştirdiğini duydum.Ben de göğüs üzerinde tam ortada boşluğun üstüne telsizi sabitlemeyi düşünüyorum.Yalnız bu sefer önden bakınca telsiz camdan çok kötü duruyor.Bir türlü sığdıramadım.Sağa koydum olmadı sola koydum olmadı nereye koyacağımı şaşırdım
Yan koltuğu telsize ayırdım
)Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.