Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,254
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 373,405
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları)

418-Akın Onur..........2001 Suzuki vitara 1.6 JLX Avcılar/İstanbul

Herkese Merhaba bende bir 94 model vitara kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.Aracım 1994 model 3k vitara olup karbüratörlü modellerdendir.Aracımda arka dif. kilidi ön ve arka demir tampon , roll bar ve roll cage , 3 in. yükseltme kiti , demir şnorkel , alt koruma gibi teknik detaylar mevcuttur.Herkese bol çamurlu günler dilerim.

Selam bende yeni Vitara'cıyım sizin gibi bende 93 model aldım eksik olan ihtiyaçlarım var nasıl,nerden tedarik edeceğim bu konuda Vitara'cı arkadaşların bilgi ve yardımlarına acayip ihtiyacım var

herkese selamlar,
93 model 5k jlx ile aranıza bugün katıldım. aracın bayağı ilgiye ihtiyacı var. bol bol yardım/tavsiye ihtiyacım

herkese merhabalar, Ertugrul Pala (2004 Jimny - istanbul) Suzuki ailesine yeni katıldım.
bu arada aracım su alıyor tabanda hiç bir delik yok bulamıyoruz aracın yer halı paspasları (ön-arka) ıslak benzer bir Ekli dosyayı görüntüle 58843 olay başına gelen var mı acil yardım ...
teşekkürler,

Son düzenleme:

tüm suzıkı dostları merhaba, yıllardan beri suzıkı kullanıyorum.başka bir araç kullanmayı düşünmüyorum.suziki jimny her coğrafyanın aracıdır......... vesselam....

Herkese merhaba, Fatih ARSLAN Bursa'dan (2005-1.6 A/T 3kapı Grand Vitara-) aranıza ve gezenbilir'e yeni katıldım.

03-koray boz Suzuzki Grand Vitara 2009 Ordu