190 SERKAN BAYRAM SUZIKI (JIMNY 2004)188 YAZMIŞTIM AMA YANLIŞ OLMUŞ SANIRIM
BEN YENİ ALDIM ARABAYI SEFERİHİSARIN BEYLER KÖYÜNDE Bİ ARAZİ DENEMEM OLDU JIMNYLE RAHAT ÇIKTIK AMA ÇAMURDA DENEMEK GEREK O YOLU ÇOK EĞLENCELİ VE ZORLU OLABİLİR.
Arkadaşlar yeterince sitede Suzıkı Jıpcı var demekki... Her model liste yaparsa, site bloke olur pls yanü Tşk...
Zaten bir çakma/yapma/manken jıpler var(şehırlı) birde orcınal 4x4 şanzumanlu arazi kralı jıpler var... arazinin kralı şehırde de kraldır, sıkıysa yol vermesinler)) (kamyon-tır hariç) bilen bilir reklama gerek yok (içgüdülerüm azdu galuba, recep abü
7 Araç sonra 200 araç ile 2. Dalya diyecez, çığ gibi büyüyoruz Listeye kendini ekleyen de düzenlemeye yardım eden arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim.
Tahrik diye bir şey söz konusu olamaz, ayrıca bildiğim kadarıyla aynı konu başlığı altında onlarında listesi var ve bu araçların bir çoğu gezilerini birlikte yapıyorlar, dostça ve kardeşçe... Selamlar
Ufuk kardeş, burda "tahrik" kelimesi, espirisine anlamda, yanü adamlarda gaza gelip liste açarlarsa, site çöker ok
yoksa burda nezih-kardeşçe-dürüst-seviyeli bir grup olunduğu herkesin malumu ve kabul ettiği bir durumdur... ki olması gereken vede bizim gibi 4x4-doğa severlere de yakışan da budur... hayırlı işler