Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.çok beğendim.özellikle bu arazi araçları ile ilgili bölüm çok nefis olmuş.herkese teşekkürler.benim de sormak istediğim bazı konular var.bende 98 model suzuki vitara var.3 yıldır kullanıyorum.bulunduğum yere en yakın servis konya'da.bir özel olmak üzere bir de normal suzuki plaza servis.her zaman da birilerini bulamıyorum soru sormak için.gitmiş olduğum özel serviste bana şöyle dendi.özellikle aracı 4 çekere alıp kullandıktan sonra işm bitince yaklaşık bir 20-25 metre geri gitmeliymişim ki şanzuman arazi şanzumanından iyice ayrılsın diye aksi takdirde tam ayrılamayacağı için bulunduğu bölüme zarar verir diye.böyle bir şey var mı?sizler yapıyormusunuz?diğer sorum aracımda sadece 5. viteste bir ötme var diğer viteslerde öyle bir sorun yok.sadece busorun için şanzuman indirttim fakat özel serviste hiç bir şey yok dediler fakat hala ötme var özellikle gaz verince.yardımcı olursanız çok sevinirim.elinde özellikle çıkma modifiye parçaları,kapı içi döşeme olanlar varsa bilgi verebilirler mi?Teşekkürler.