Suzuki Vitara vs. Daihatsu Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bkaynar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,972

bkaynar

Ana Kamp
Merhaba, üye olmadan önce de bir süredir forumu takip etmekteyim. Ben de bir 4x4 sahibi olmayı amaçlıyorum. Şu an 2008 model Suzuki Swift AT kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat arabamı sürmeye kıyamayacağım yollar için de bir 4x4 'üm olsun istiyorum.

Suzuki Vitara ile ilgili yorumların çoğunu okudum. Daihatsu bölümünde de Feroza ilgili yorumları okudum. Ama ne yazıkki karşılaştırma için yeterli bilgi az, Deneme imkanım da olmadı şuan. Her ikisini de kullanan var mı merak ediyorum.

Suzukinin başarısı kalitesi ortada, Fakat Feroza da çok ilgimi çekiyor. Sanki Jimny ile Vitaranın bileşimi gibi. Gayet rahat ve seri bir araç olduğu söyleniyor.

96-97 model olarak da Vitaralardan daha hesaplı fiyat olarak.

Samsun'da otruduğum için , Her iki model için servis ve yedek parça açısından da durum nedir merak ediyorum.

Varsa tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara vs. Daihatsu Feroza ?

bu bölümden Daihatsu bilgisi almanız zor bazılarında arazi şanzımanı yok sürekli 4 ceker diye bilirim .

vitaradada 2006 üstü 3 kapılarda da arazi şanzımanı yok .

cok agır araziye girmem ben off road cımıyımki diyorduk almadan aracları. ;D

sonra araclar bizi o şekle getirdi .ordan gecermi burdan gidermilerden sonrası hayat görüşü ,felsefesi vs tüm ayarlar kafada degişir sonradan ah dememek için dogru secimi siz yapmalısınız. ;) :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=13546;sa=showTopics

buradanda bilgi alabilirsiniz. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR