Suzuki Vitara Marş Motoru Arızası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asem spor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,285

asem spor

Asem spor Erhan ALKAYA
Yer
HATAY
Suzuki vitara 94 model arabam ilk çalıştırmalarda sorunsuz olarak çalışıyor motor ısınınca marş aku bitmiş gibi cevirme yapamıyor motor soğuduğunda tekrar marşa basıyorum sorun olmuyr..şase kablolarını kontrol ettim sıkıntı yok aküm yeni çalıştığı zaman şarz da oluyor kontrolunu yaptım.bu konuda yardımcı olabilirmısiniz tsk ler

Ynt: suzuki vitara marş motoru arızası

benim 93 vitaradada benzeri bir durum var. salı günü baktıracağım. benden haber bekleyin. muhtemelen kömürlerdendir.

arkadaşlarım daha bır hafta once aynı sorun vardı hiç kafanıza takmayın komurler ve burçların değişimi işçilikle 60 ytl hal oluyor sabahları motor soguk diye çalışıyor ama motor sıcakken elektırıgi marş motorunun üstüne çektıginden çalışmıyor kolay ve basıt bır sorun her araçta kışın oluyor kafanıza takmayın derim . ;)

Hocam arızayı bugun giderdik marş kavonındaki bakırların bir bölümü yanmış bir kovan uydurduk işimiz gördü..lastikler için bende batmaz diye düşünüyrdm...yoksa mt mi alsak hocam kendinize iyi bakın :D

asem spor' Alıntı:
Hocam arızayı bugun giderdik marş kavonındaki bakırların bir bölümü yanmış bir kovan uydurduk işimiz gördü..lastikler için bende batmaz diye düşünüyrdm...yoksa mt mi alsak hocam kendinize iyi bakın :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45745.msg503681

yukarıdaki başlıkta battığım yeri görebilirsiniz

aslında batmazdım ama suç bende gidip yolu kontrol etmek yerine co-pilota sordum yol nasıl diye ama orası yol değilmiş :D

MT ye şimdilik ihtiyaç yok ama bu lastikleri eskitince kesinlikle MT kullanacak hale geliriz

Ynt: Suzuki Vitara Marş Motoru Arızası

bugün bende kömürler diye gittim ama kond... ismini hatılayamadığım bobinlerde gitmiş. biraz geç kaldığımdan yanmış. dişlileerde aşınmıştı. hepsini yeniledim. işcilik dahil toplamda 150 tl verdim. canım acıdı. adanada kimseyi tanımıyorum izmirde olsaydım mutlaka çok daha hesaplı çıkardım bu işten. bu arada kond......bobin 80 tl dişli 50 tl fiyat verdiler. kömürleri hatırlamıyorum ama işcilik dahil hepsine 180 tl dedileer. pazarlıkla 150 ye yaptırdık. Herkes arabayı satarmısın diye sora sora nazar değdirdiler araca. artık hurdaya ayrılınaya kadar satmam gibi geliyor bana.

Biraz fazla almışlar sanki.. ben 40 tl ye işçilik dahil bitirdim..çokma bir kovan ldım 20 tl de işçilik verdim...sizin arıza daha büyük dişli değiştiğine göre. kolektörmü yanmış

şimdi aklıma getirdin. kollektor yanmış. pazarlıktan önce 80 tl dediler. ona bağlı bir dişli var. aşınmıştı baya. onada 50 demişlerdi.

MİCOMİCO' Alıntı:
bugün bende kömürler diye gittim ama kond... ismini hatılayamadığım bobinlerde gitmiş. biraz geç kaldığımdan yanmış. dişlileerde aşınmıştı. hepsini yeniledim. işcilik dahil toplamda 150 tl verdim. canım acıdı. adanada kimseyi tanımıyorum izmirde olsaydım mutlaka çok daha hesaplı çıkardım bu işten. bu arada kond......bobin 80 tl dişli 50 tl fiyat verdiler. kömürleri hatırlamıyorum ama işcilik dahil hepsine 180 tl dedileer. pazarlıkla 150 ye yaptırdık. Herkes arabayı satarmısın diye sora sora nazar değdirdiler araca. artık hurdaya ayrılınaya kadar satmam gibi geliyor bana.

sizin araç da benimki gibi dikkat çekici

temizini ve hardtopu yeni olanını bulsam sizinkinin benzerini alır arabaya ikiden fazla kişi binilmesi gereken durumlarda yediğim bir araba lafı da yemezdim :smiley:

MİCOMİCO' Alıntı:
bu fiatlar bence 2010 zamları gibi cok fazla kople dediniz işlemler en fazla 80 ytl olabilirdi .tamircininde insaflısı lazım. ;D ;D

[attachment=1]
amerikan fleet air hard top kullanmaktayım ve çok memnunum. yan camları sürgülü ender bulunan modellerden. bende takım tente arıyorum. bağlantı aparatları ve demirlerle birlikte.

02-01-10_1354.jpg

[attachment=1] buradan daha iyi görünüyor. bi de tentem olsa!..

16032008 024.jpg

bu da yandan görüntümüz. Fleet air firması dersini iyi çalışmış hocam.

16032008 023 (2).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,931
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

Geri