nazifayvazoglu
Canım eşim sevda Ayvazoğlu ❤
Arkadaşlar selamlar.jant bijonlarının vede saplamalarının ömürleri ne kadar biliyormusunuz.Ben bilmiyordum ama 1 hafta önce arka sol tekerin bizi sollamasıyla bu gün 1 bijonun yalama 1 saplamanın kırılmasıyla çokta uzun olmadığını öğrendim.Hepsini değiştirdim.Fiyatmı ? Bijonların vede saplamaların Yegane satıcısı kangurudan aldım.Daha doğrusu almak zorunda kaldım.Çünkü Ankarada başka japoncuda yok.İlginç değilmi.Tabiki sonuç malum kazık yedik hemde büyük.
Kanguru fiyatları
1 kısa bijon + 1 saplama = 17 tl
1 uzun bijon + 1 saplama = 30 tl
Tekerlerin vede saplamaların hepsini söktürdüğümden dolayı kargoyu beklememek için aldım.İstanbuldan fiyatlarını da aldım.Bile bile kazığı yedim.
İstanbul fiyatları
1 uzun bijon + 1 saplama = 7 tl
Aradaki farkı görüyorsunuz değilmi ?Tabiki ben Saplamaların hepsini değiştirdim , bijonlarında kötü durumda olanlarını.Buradan çıkardığım sonuçsa şöyle.İstanbul dışındaki vitara sahipleri bir ayağınız İstanbulda olsun.
Kanguru fiyatları
1 kısa bijon + 1 saplama = 17 tl
1 uzun bijon + 1 saplama = 30 tl
Tekerlerin vede saplamaların hepsini söktürdüğümden dolayı kargoyu beklememek için aldım.İstanbuldan fiyatlarını da aldım.Bile bile kazığı yedim.
İstanbul fiyatları
1 uzun bijon + 1 saplama = 7 tl
Aradaki farkı görüyorsunuz değilmi ?Tabiki ben Saplamaların hepsini değiştirdim , bijonlarında kötü durumda olanlarını.Buradan çıkardığım sonuçsa şöyle.İstanbul dışındaki vitara sahipleri bir ayağınız İstanbulda olsun.