Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2000 model 1.6 otomatik vitaramın ön konsol üzerindeki havalandırma çıkışları artık işlev görmüyor.
yenilerini nereden ya da kimden temin edebilirim.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden
teşekkürler.
işlev görmüyordan kastınız hava sirkülasyonu olmaması mı yoksa yukarı aşağı sağa sola hareket etmemesi mi? eğer 2. dediğimse ya serviste bulursunuz ya da çıkmacılarda.
evet Mustafa Bey 2. dediğiniz.
yukarı, aşağı hareket etmiyor. içindeki bölümler dağılmış durumda.
fiyat konusunda bilginiz var mıdır? bunların ederi nedir. ya da satıcının insafına mı kaldık
ben birkaç çıkmacıya sordum olumsuz yanıt aldım. havalandırma çıkışları ayrı olarak değil de ön konsolu komple sattıklarını belirttiler.
2 yıl önce Antalya Yetkili Servis Durmazlar'dan takım halinde almıştım. Fiyat hatırlamıyorum ama pek pahalı değildi. Galiba tamamı 50 tl gibi. Zaten yan sanayici ve çıkmacılarda olmadığından bulduğuma şükretmiştim.
Yolunuz düşerse Yenikapı' daki japon araç paraları satan dükkanlarda bulabileceğinizi düşünüyorum, birçok şey satılıyor orada, özellikle İSKİ' nin arka tarafındaki dükkanlarda...
Selami Bey ben Bolu dayım. yakın bir zamanda İstanbula gitmek planımda yok. tavsiyeniz için teşekkürler.
ama bahsettiğiniz yere yolu düşen Gezenbilir dostları uğrarlarsa belki bize bilgi verebilirler ya da ilgili kişi ya da firmaların bizlere telefonunu ulaştırırlarsa kesin bir netice alabiliriz.