bu forumda kardeşlik,saygı sevgi üst düzeydi..bilgi paylaştıkca güzeldir dedik..elimizden geldigi şimdiye kadar cok kişiye yardımcı olmaya calıştım..ve bundan zevk aldım ..?
son zamanlarda jlx 'cilerle v6 tı'cılar birbirini yemeye başladı ..
30-40 kişi konuyu okumuş hiç kimsenin bir fikri yok ..cok ilginç.....>>demekki herkes bildiğini kendine saklıyor..
..
sizler kadar iyi bir >> off road 'cı olmayabilirim ama makanikte kendi kendime yetebilirim ..>>bildikleriniz sizde kalabilir..
ilginize ve göstermediğiniz alakanıza teşekkür ederim.
[/quote
Oğuz Abi aslında birbirimizi yediğimiz yok. Olay sadece bir kişinin garip tutumu.
Kimsenin cevap vermemesine gelince. Mesela ben konuyu ilk yazdığınızda gördüm. Radyatör sorunu ben de yaşamıştım. Orjinali çok pahalı olduğundan İstanbul'dan Taıwan malı radyatör aldım. Orjinalindan ince olduğunu görünce çok içime sinmedi ama mecburen taktım. Bu arada da burdaki yetsan bayisi orjinal radyatörün kazanını değiştirebileceğini söyleyince 50 tl verip orjinal radyatörü de yaptırdım ama bu arada araç yatmasın diye Taiwan malını takmıştım. Taiwanı kullanırken sorun olursa orjinali takarım dedim. Yaklaşık iki yıldır 50 bin km Taiwan malını kullanıyorum. Hararet, su çakırma vs... hiç bir sorun yok. Gayet memnunum.
Bunları baştan niye yazmadım. Çünkü senin gibi vitara konusunda uzman bir abimiz soru sorunca, bizim cevap yazmamış uygun düşmez. Oğuz Abi Taıwan malı radyatörü biliyordur. Ama buna rağmen terddüt yaşıyorsa bir bildiği vardır, diye düşünüp sessiz kalmayı tercih ettim.
SAYGILARIMLA.