Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Suzuki Vitara aracımda özellikle sağ ön cam kapanırken çok yavaş birde ıslandığı zaman duruyor. Birkaç kişiye göstedim, temizlik falan ama randıman yine yok. Bu konuda önerisi olan varmı, başka bir aracın motorunu takabilirmiyiz uyarmı.?
Raşit kardeş muhtemelen kapı içinde camı askıda tutan plastik parçalar var regülatör dedikleri komple satılan bir parça üzerinde, o plastikler ya yıpranmıştır yada kırılmıştır bu da cam kalkarken hafif eğik kalkmasına sebeb oluyor ve cam hareket ettiği oluk içinde kasılıyor bu nedenle bence cam regülatörüne bir baktır bazen motorlu bazen motorsuz bulabiliyorsun saygılar.
acaba elektrikli cam krikolarnı satan yer varmı motorlu yada motorsuz 93 model 3 kapılı vitara var bende
ve de fiyatı ne acaba. ben camın kasıldığı noktada camı tutan somunun yerini genişletip camı kasılmaycak şekilde ayarlayıp somunu öyle sıktım idare ediyor ama regülatörü bulana kadar idare edecek sanırım