Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,592

huseyn

Ana Kamp
Mesajlar
54
Tepkime Puanı
2
Yer
rize
Web
www.pacaris.com
ALDIĞIMDA BÖYLE BİR ARABAYDI

IMG0113A
 

Etiketler


Ynt: Bu Da Benim Taka

KAPORTA İŞİ BİTTİKTEN SONRA İZALASYON YAPTIM TABANI KOMPLE İÇTEN VE DIŞTAN PÜTÜR ATTIM VE DAHA SONRA 1 MM KALINLIĞINDA ALEMİNYUM FOLYALI VE ZİFTLİ KEÇE KAPLATTIM..

IMG0096A


IMG0097A
 

Ynt: Bu Da Benim Taka

KAPI DÖŞEMELERİNİ SÖKÜP KOMPLE YIKADIKTAN SONRA İÇERİSİNE PÜTÜR ATTIM HEM KAPI SACI DAHA TOK OLDU VE PASLANMAYA KARŞI BİR ÖNLEM ALMIŞ OLDUK..

IMG0121A


Resim 003


Resim 004
 



Ynt: Bu Da Benim Taka

KAPI İÇLERİ BİTTİKTEN SONRA ARKA ÇAMURLUK İÇİNE DAVLUMBAZ UYDURMA İŞİNE GEÇTİM BİR KAÇ TANE DAVLUMBAZI BU İŞ İÇİN HEDER ETTİM AMA DEĞDİ TEMPRANIN ÖN DAVLUMBAZINI BURAYA UYDURDUM BENCE ÇOKDA GÜZEL OLDU

Resim 007


Resim 009
 

Ynt: Bu Da Benim Taka

KAPI İÇLERİNDE BİR AYRINTIYI UNUTTUM PÜTÜRLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SES İZALASYONU İÇİN DÖŞEMENİN ALTINA EVLERDE PARKE YAPARKEN PARKENİN ALTINA SERİLEN İNCE SÜNGERDEN KESİP BALLY İLE MONATAJ YAPTIM

Resim 001


Resim 002
 

Ynt: Bu Da Benim Taka

ilgiyle takip ediyorum.hüseyin bey
ama aracınızla ilgili biraz daha bilgi verirseniz iyi olur kanısındayım,motor,model yılı vs. gibi.
bide burası ümraniye sanayi gibi geldi bana doğrumudur.
ilginiz için teşekkürler.
 

Ynt: Bu Da Benim Taka

arkadaşlar ben ümraniye sanayide yedek parçacıyım... bu aracı 6-7 ay önce aldım 1993 model 5 kapı 16v dir.. yapmadığım şey kalmadı diyebiliriz arabaya daha yaptığım çok değişiklikler var bunların hepsini burada sizinle paylaşacağım çünkü ben bu sitede çok şey öğrendim gerçekten bilgiyi paylaşmak çok güzel.........
 

Ynt: Bu Da Benim Taka

sonra tavana wolkvagen jeeplerin tavan spoilerlerini uydurdum ama onlara çok uğraştım tabi tavanı delmek zorunda kaldım kilitli ve raylı bir sistemi var.. bu resimde görünen jantlarda başka bir arabadan denemek için taktım

Resim 022
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,260
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst