Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan citir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,469

citir

Ana Kamp
Yer
ADANA
Merhaba ilk arabamı alacağım daha dogrusu almayı düşünüyorum sitede bayağı bilgili arkadaşlar var bilgilerini paylaştıkları için çok teşekkür ederim.ben iki adet suzuki buldum fakat her ikiside bana uzak illerde bulunduğum yerde hiç suzuki yok yani ben hayatımda hiç suzuki vitara görmedim :smiley: sadece resimlerde ama şimdi ben jeepleri siteden buldum başka illerde ve oldukça uzaklar bana ben merak ediyorum hangisi daha güzeldir daha çok kullanışlı ve tutulanıdır ayrıca tabiki en çok merak ettiğim ise boyları kırmızı resimde araç çok küçük görünüyor füme rengi olanda oturaklı görünüyor yani çok küçük görünmüyor ben füme renginde olanı çok begendim ama eğer boyutu kırmızı renkteki gibi küçükse şayet ben bu aracı almaktan daha doğrusu suziki vitara almaktan vazgeçeceğim bana bu arcın boyunu ve enini bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen araç sahibini arayıp bana uzunluk ölçülerini ver demek çok abes kaçıyor vallahi:smiley:füme rengi olan 94 grand vitara 2.0 imiş model 10000 tl istiyor kırmızı renk olanı 91 model 8500 istiyor yardımlarınızı bekliyorum.inşallah resimleri yükleyebilirim.

diğerinin resmini koyamadım ama link verim
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_suziki_vitara_canvas-28WQQaXQQ14972985WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto#mega4

Füme 1.jpg

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

kırmızının da fümenin de boyu eni aynı... 2.0 olan yerine 1.6 olanı (kırmızı) öneririm (kendi görüşümdür, yakıt tasarrufu açısından) ayrıca kırmızı araç daha diri duruyor ama fotograf yanıltıcı olabilir, göstermekte fayda var...

füme olan 2.0 ama 1600 motormuş resimlerde füme gerçekten büyük görünüyor ama kırmızı çok küçük yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim en iyisi biraz daha para biriktirip 4 kapılısını almak sanırım

füme olan 2.0 değil yani, 1.6 olmuş oluyor, arkasına 2.0 yazmakla olmuyor bu işler, bende 5 kapılı modelli var, tavsiye ederim, gayet rahat oluyor.

almadan önce iyi bir ustaya göstermenizi tavsiye ederim aracın renginden ve diğer özelliklerinden önce ...

merhaba arkadaşlar arabama lastik almam lazım bi danışmak istedim. hem asfaltta hemde arazide kullanabileceğim bi lastik istiyorum daha önceki arabamda lassa competus vardı, vitara 1,6 ve lastiklerden memnundum ama şuanki aracım 2,0 v6 ebatlar değişiyo ve doğal olarakta ffiyat artıyo :smiley: daha uygun bi lastik önerirseniz sevinirim..

rengi fiyatı tabikide onemli detaylar ama oncelıkle aracı hangı amacla kullanacagnızı belirtirseniz size oneri vermek daha kolay olur gibi dusunuyorum
jlx vitaralarda genelde belli bir model yılına kadar 1600cc onerılıyor..
3 kapı yada 5 kapı arasındada hem maddi olarak bir ayrım cıkıyor hemde sizin ihtiyacınıza gore.. 3kapının kısa olması arazide bir avantaj ama ne kadar arazıye cıkacaksınız buda onemli... 5kapıda bagaj olanagı saglıyor size.. ama cok cocuk yada aile ferdi yoksa 2 kisi yada 3 kisi 3 kapıya sıgarsınız 5 kapılıda rahat edersiniz diyeyim ben..

hiç araziye çıkmayacağım hani ben olmuşken jeep olsun diyorum madem bu parayada jeep var işte o füme olan grand vitara 2.0 yazıyor modeline ama 1600 motor diyor telefonda öyle konuştuk işte bende diyorum ki ya kırmızı araç çok küçük görünüyor eger o da okadar küçükse hiç olmaz ki ben hiç suzuki vitara görmedim araç gerçekten çokmu küçük merak ediyorum fümeye bakarsanız büyük görünüyor diğer kırmızıdan için canvas yazmış acaba o küçük model olduğu içinmi ki anlamadım gitti ya yakın deil ki gidip görelim sanırım sizinde 3 kapılı aracın uzunluğu ne kadar acaba çok mu küçük şimdiden teşekkür ederim

slm bende v6 2,50 grand vitara var ben aracımı almadan önce 3 kapılıları incelemiştim sanırım 2 aracında boyları aynı sadece resmin biri yakın biri biraz daha uzak o yüzden size fark varmış gibi gelebilir

diğer aracında yakından çekillmiş resmine bakıyorum öbürününde uzaktan çekilmiş resimlerine bakıyorum işin içinden çıkamıyorum ben hiç görmedim sadece resimlerde gördüğümle yetiniyorum her iki aracında linkini verim isterseniz yinede yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/yeni_fotolari_geldi_sahibinden_cok_acil_1994_orginal_suziki_vita-01WQQaXQQ14307109WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_suziki_vitara_canvas-28WQQaXQQ14972985WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto#mega4

kırmızı araçtaki 3.resme bakın kapı bitimiyle tampon arasındaki farkı göz önüne alın ondan füme aracın arka kısmına bakın hemen ,hemen fark yok görebileceksiniz

evet aynen dediğiniz gibi o zaman bu araçta çok küçük :( sizin aracınızın maşşallahı var Allah'ım esirgesin Allah kaza bela vermesin güle güle binin yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim keşke çıplak gözle görme imkanım olsaydı yollarda hep bakıyorum ama hiç göremiyorum istanbulda çok fazla varmış kısmet bekleyelim biraz daha...

ben sana soyle izah ediyim arkadasim benim eski aracım peugeot 106 gti dı
gecenlerde ikisini yanyana koydum hemen hemen aynı boydalar.. ama ic hacim olarak vitara cok daha geniş.. o kasaların tek kapısında bildigim kadarıyla 2000 motor yok gerci sahibide soylemiş sana..
vitara kucuk bir araba degil ama kuvvetli bir araba
aracı grand cheerokelerin yanına yada land cruiser ların yanına koyarsan ufak bir arac ama bu ebatlardada onlara gore cok daha cimri benzin konusunda...
parcası ucuz vergi bandrolleri komık rakamlarda ve ıc mekanıda yeter... ama hanı otomobıl alacaktım ama bu fıyata varsa o zaman jeep olsun seklınde bakıyosan aradıgın otomobıller corolla civic megane laguna gibi araclar degılse bunada rahat rahat sıgarsın keyıfle bınersin
+ olarak kısın karda camurda rahat edersin...
- olarakta yuksek suratlara elveda dersin

çok teşekkür ederim zaten surat sevmem hani birde şöyle çıplak gözle görsem diyorum şimdi git istanbula büyük bir hüsranla dönmek istemiyorum hı ben büyük bir araçta istemiyorum ama bu kırmızı resimde gerçekten çok küçük görünüyor oysa fümede ki resimi gözümde canlandırıyorum sanki oturaklı az da olsa büyük geliyor gözüme günlerdir yolda suzuki vitara arıyorum bulsam taksiyle takip edip durunca aracı inceleyeceğim vallahi o duruma geldim ya:smiley:

heheh o kadar heyecan yapma
guzel arabadır tabikide bu arada ıkı resimdeki aracında buyuklukleri aynı.. il olarak neredesinizki
muhakkak vardır birilierinde vitara.. bu arada kırmızı olan aracida dusunuyorsanız detaylarını okumadım ama benim kendi fikrim olmakla beraber tenteli arac gerek herhangi bir kazaya yada hırsızlık durumuna karsı bana pek guvenli gelmiyor ama yazın ustu acık bir aracla gezmekte ayrı keyif olur oda ayrı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR