Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,572
Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

b]Selam Arkadaşlar, Güzel bir konu ve bir katkıda ben yapayım dedim.Fotoğraf hobim vardoğa,manzara,kuş ve yaban hayatı fotoğraflarıçekiyorum haftasonlarıçoğunlukla arazide oluyoryum ve sabit değil gezmeyi seviyorum dağ,taş tarla neresi olursa bir kuşun peşinden dalıyorum araziye..:smiley: 2005 3 kapı G.Vitara aracım var ve bana bu özgürlü sağlıyor adeta...Bu güne kadarda güvenimi sarsmadı Suzuki Vitara Aldım Çünkü...Bana her yer yol...Herkese Selamlar...[/b]

_MG_1034.jpg

IMG_0577.jpg

Etiketler

LOGY ..aramıza hoş geldiniz.Kendinizi 'suzukiciler kaç kişiyiz' bölümüne de eklemeyi unutmayınız. Orada Eski modelinden en yenisine kadar kocaman bir aile var.Fotoğraflarınızı da merakla bekliyoruz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17734.940

Teşekkür ederim arkadaşlar geçen sene o listeye adımı yazmıştım bir daha yazmama gerek yok sanırım..:smiley:

turkergen' Alıntı:
Sayın ALİ05 ..siz aradığınız vitarayı bulabilidniz mi?.Vitara seçmenize veya size vitara almayı düşündüren sebepler nelerdir?
Türker Bey aradığım vitarayı henüz bulamadım malesef ama acele etmeye de niyetim yok. Kışa kadar araştırmayı düşünüyorum. Vitara aalmak istememdeki en önemli sebep motorlarının fazla büyük olmaması dolayısıyla yakıtta ve de vergide diğer araçlara göre daha ekonomik olması. Ayrıca bu forumdan takip ettiğim kadarı ile de yedek parça sıkıntısının olmaması da diğer bir etken.

selamlar bendede 2000 model full ofroad donanımlı 1,6 otomatik vitara sahibiyim çok başarılı bir araç önceki aracım navara idi ondan sonra her şartta koşulsuz yürümeye programlı bir cnavar vitara ancak kendisini araç fazlalığından dolayı satışa çıkarmış durumdayım :(

Barbaros Bey aracınızı sattığınız için üzüldüm fakat , buradan bir arkadaşa gitmesi için satış linkiniz varsa buraya eklerseniz seviniriz. Çünkü aramızda araç arayanlarda var. En azından araç aile içerisinde kalmış olur.Teşekkürler...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0

satış ilanımın link i bu umarım aile içinde kalır

Ben de resimlerini ekleyeyim. ;)Alacak arkadaşlara yardımcı olsun. Linkte araçla ilgili övgü dolu sözler var.Vitara düşünenler kaçırmasın derim..
[attachment=1][attachment=2]

big_27072521ub8.jpg

big_27072521w8b.jpg

teşekkürler Türker bey gerçekten yakından tanıyanlar sıkı bir araç olduğunu bilirler

tekrar selamlar.arkadaşlar geç oldu ama istek üzerine başlığı vereyim.suzukici arkadaşlara fikir vermek amacıyla faydası olur.çünkü aracı bizzat kendim parçalayıp tekrar topladım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40229.0

Sayın HUDEV..geç olsun güç olmasın. O aracı soyup tekrar toplamak çok başarılı bir işti ve çok güzel bir kaynak.. Yapmak isteyen arkadaşlara çok yol gösterir.Tekrar teşekkürler hudev

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR