bijon aralıgı ikisininde 5x 139,5 dur göbek deliklerinde problem olucaktır torna ederek yada cember burc gecirerek kullanabilirsiniz off road da fazla zorlamaya gelmeyebilir asvalt amaclı üretilmştir.
.......... ben dif kilidi alsam jantların göbegine sıgarmı sıgmazmı .........bu sorunuzu tam anlayamadım ,dif kilidi dif karpuzunun içine takılır tekerlek önlerde göbeklerde olan parcaların ismi hub dır ön tekerlerin arazi vitesinde dönmesini saglar bunlar sizde yok ise ön tekerler calışmıyordur.sizde tek arka tekerlekde tahrik var anladıgım kadar kış günü araziden uzak durun derim.
Üstadların dediği gibi porya kilidini sığdırmak için tornada ön de göbeklerin açılması gerekir.
Jant alaşım olduğu için ağır olmaz. Ama genişliği standart Sorento lastiğine göre ayarlanmıştır. Tahminen 7'' eni vardır. Bu durumda en az 225-235 tabanlı bir lastikle güvenli kullanılabilir.
Bu da aracınız biraz yorar.
wallahi çok teşekkürler yorumlarınız için dif kili derken hub demek istemiştim.şu an zaten hub yok aracın üzerinde.aracı şehir içi kullanıyorum.direk uyması güzel oldu yarın siparişi veriyorum jantların.aracı biraz yoracak ama güzel görüntü olacak şu anki lastiklerim zaten 225 70 15 di çok az yoruyodu,aracımda toros motoru war ;D ama bu yaz renault flash 1.7 motoru koyacagım tekrar yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
arkadaşlar jantlarım dün geldi ve hayal kırıklıgına ugradım jantlar malesef suzuki samurai olmuyor.boşu boşuna almış oldum.1. si jantların göbekleri dar geliyor 2. jant içten makasa sürtüyor flanş yapmak lazımmış.ben direk oğraştırmadan olmasını istemiştim artık bir anlamı kalmadı zaten.büyük ihtimal ofsetli cj jantıyla takas yapıcam
arkadaşlar jantlarım dün geldi ve hayal kırıklıgına ugradım jantlar malesef suzuki samurai olmuyor.boşu boşuna almış oldum.1. si jantların göbekleri dar geliyor 2. jant içten makasa sürtüyor flanş yapmak lazımmış.ben direk oğraştırmadan olmasını istemiştim artık bir anlamı kalmadı zaten.büyük ihtimal ofsetli cj jantıyla takas yapıcam
çok buyuk hayal kırıklığı bijon aralıkları tuttu ama ofset uymadı yani esasında flanşla yaptırabilirsiniz biraz masraf olur ama %100 olur ve tr de tek olursunuz
sorma ya süper olacaktı ama işte flanş la oldukdan sonra bende chewrolet silverado jantı war onlarıda takabilirdim keşke ladaya olduğu gibi olsaydı lada demekki suzukiden daha dışarıda kalıyor aks ları.
sorma ya süper olacaktı ama işte flanş la oldukdan sonra bende chewrolet silverado jantı war onlarıda takabilirdim keşke ladaya olduğu gibi olsaydı lada demekki suzukiden daha dışarıda kalıyor aks ları.