suzuki neden 2. sırada?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avdoğa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,777

avdoğa

Ana Kamp
Mesajlar
37
Tepkime Puanı
0
Yer
selçuk/İZMİR
Arkadaşlar merhaba, sitemizin araçlar bölümünü incelerken birşey dikkatimi çekti. açılan konu başlıklarının sayısına dikkat ederseniz 1. sırayı 873 konu ile JEEP 2.sırayı 719 konu ile SUZUKİ .3.sırayı 664 konu ile LAND ROVER yer alıyor. sizce bunun sebebi ne olabilir siz konuya hangi açıdan bakıyorsunuz
1-en problemli 2. marka suziki mi?
2-en çok kullanılan 2. marka suziki mi?
3-üyelerin bir çoğu suziki kullanıcısımı?
4-yoksa aynı konular tekrar tekrar mı açılıyor? vs vs vs gibi.....
fikir paylaşımında bulunacak site sakinlerine şimdiden teşekkür ederim.
 

Etiketler

Ynt: suzuki neden 2. sırada?

İyi günler ! Bence 3 ncü şık.

Sitede Kayıtlı Üye Araç Sayıları ;

Jeep : 61
LR : 158
Suzuki : 260
 


Ynt: suzuki neden 2. sırada?

şunu sanırım ilave etmeyi unuttunuz jeep sınırsız modifiye gücüne sahip ve jeep modelleri cok 1941 itibari ile jeep vardı dünyanın her yerinde :smiley:
 



Ynt: suzuki neden 2. sırada?

suzuki artık son sıralarda olacak bence en faal en kafa 3-5 isim artık foruma yazmıyorlar yeni kurdukları forumdalar ,gezenbilir suzuki bölümü öksüz kaldıda denebilir ,googlede suzuki ile ilgili bir teknik konu aratılırsa ilk cıkanlar arasında gezenbilir suzuki cıkar cok geniş bir veri tabanı oluşturuldu zaman içinde ,şu günlerde suzuki bölümünden sorumlu moderatörlerden hiçbiri suzuki kullanıcısı degil ,derdi sorunu olan suzuki kullanıcısına yardımcı olacak bilgiye sahip degil çünki ,ben ne kadar land ve jeep çeşitlerini ve problemlerini bilirsem onlarda okadar bilir derim konuya yönetim el atmalı derim .
isoff un şilede düzenledigi yarışları canlı gözle izleyin tüm markalar var hepsini mukayese etme şansınız olucak fikirleriniz degişecek derim tabelada mutlaka bir suzi vardır. :smiley:
 



Ynt: suzuki neden 2. sırada?

Bence 4. şık

Suzuki oyuncağındır; onunla sürekli oynarsın,

Jeep şımarık çocuğundur; onu sürekli şımartır ve yaptığı yaramazlıklara göz yumarsın,

Landrover Asil oğlundur; onu bir asil gibi yaşatırsın,
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,514
Mesajlar
1,519,130
Kayıtlı Üye Sayımız
172,172
Kaydolan Son Üyemiz
avukatomersefacanata

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst