B bull SON NOKTA Mesajlar 1,121 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.isoff.org.tr 8 Haz 2009 #2 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD bu araç hiç offroad yapmış mı acaba merak ettim doğrusu ??? ;D
J jeeper onLy in JeeP...! Mesajlar 444 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 9 Haz 2009 #3 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD ben anlamıyorum bu aracların 1.3 cc hacimli motorları büyük lastikleri nasıl ceviriyor.deviri cok mu agır?
Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD ben anlamıyorum bu aracların 1.3 cc hacimli motorları büyük lastikleri nasıl ceviriyor.deviri cok mu agır?
red crab Melih USLU Mesajlar 166 Tepkime Puanı 1 Yer İZMİR 9 Haz 2009 #4 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD standartına göre çok farklı bir araç olmuş arazi performansı konusunda bilgi verebilirmisniz.
Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD standartına göre çok farklı bir araç olmuş arazi performansı konusunda bilgi verebilirmisniz.
tolgauzer Kamp II Mesajlar 251 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 17 Haz 2009 #5 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD araç tek kelime ile çok çıtır olmuş ama arazide ise tam kaplan oalcağından eminim
Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD araç tek kelime ile çok çıtır olmuş ama arazide ise tam kaplan oalcağından eminim
turbocolic Ana Kamp Mesajlar 86 Tepkime Puanı 0 Yer Balıkesir - Bursa - İstanbul 19 Haz 2009 #6 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD baya hoş olmuş araç
A ahmetasc Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 28 May 2011 #7 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD ÇOK GÜZEL Olmuş
gokhan5234 Zirve Mesajlar 1,826 Tepkime Puanı 0 Yer marmaris 28 May 2011 #8 Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD arac goruntu olarak tek kelımeyle harıka olmus ayna mahrutıde uygulandysa lastıkcevırmede hcbır sorunu olmaz
Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD arac goruntu olarak tek kelımeyle harıka olmus ayna mahrutıde uygulandysa lastıkcevırmede hcbır sorunu olmaz