Suzuki için ARB ön Difransiyel kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,894

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
Merhaba,

Ismarlayıp 3 ay bekleyip getirttiğimiz kilit araç değişikliği nedeniyle kullanılmadı. 1.6 vitara için getirtmiştik ama sanırım 2.0 virataralarada uyumlu, diğer modeller için araştırmak lazım.

ARB nin hava kompresörü ile çalışan ön difransiyel kilidi, kutusunu açıp bakmadık bile duruyor. Bize maliyeti 2000 TL. ve 3 ay bekledik, 1800 TL fiyata ben vericem, suzuki ile ağır off road yapmayı planlayanların kesinlikle düşünmesi gerekli.

[attachment=1]

IMG_0122.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki için ARB ön Difransiyel kilidi

her suzikiye lazım ;D ;D

ayrıca binecek olsam suziye kaçırmazdım fiyatta gayet makul

bsayil' Alıntı:
her suzikiye lazım ;D ;D

ayrıca binecek olsam suziye kaçırmazdım fiyatta gayet makul

Vallahi suzuki ile off road yapmaya devam etsem hayatta satmazdım :smiley:

Kod numarası RD 88 bazı modellerde Arka içinde kullanılıyormuş....

Bu arada yaptığımız araştırmaya göre Jimny yerinde bazı modellerinde arka difransiyel kilidi olarak kullanılıyor.

ARB resmi sitesinde yazan aynen şöyle :

Rear 1990-98 JA11 & JA12, 660cc turbocharged engines 27.4 (1.08") 26 All RD88

Anladığım kadarı ile ARB RD88 kodlu difransiyel kilidimiz vitaralarda ön, eski jimnny lerde Arka kilit olarak kullanılabiliyor.

Evet alınan son bilgiye göre 2008 Jimny içinde Tar oto aynı kilidi ısmarlamış,

RD88
Suzuki,26 SPL,10 bolt RG

Suzuki Jimny ler için arka difransiyel kilidi, vitaralar için ön kilit güncel :smiley:

Güncel fiyat 1600 TL

iletişim için telefonum

Kürşad Ergan 0 538 383 99 99

Hayırlı satışlar Kürşad bey acaba bu kilit 1.6jlx lerdede uyumlu mu?

ilker 06' Alıntı:
Hayırlı satışlar Kürşad bey acaba bu kilit 1.6jlx lerdede uyumlu mu?

Evet zaten 1.6 vitara için getirtildi, JLK olan olmayan varmı bilmiyorum. Muhtemelen sorunsuz kullanıyordur. Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR