Ynt: Suzuki Grand Vitara Ddis P0243 Arıza Kodu İle İlgili Yadım
benzinli turbo motor çalışma perensibi ile dizel aynı degil cok farklı ve karmaşık..
eksantirik milinin birinden tahrik alarak dönen bir vakum motoru olur dizel de.. (fren içinde bu vakumu kullanır..)
bu vakumu kullanıp motor calışınca rolanti de vesgate kelebegini 0 noktasına alıp kapatır..
aşırı gazladıgınızda içerdeki basınçın fazla oldugunu algılayan map sensörü ecü ya bilgi verir..ecu da selenoid valf ile kumanda edip ordaki vakumu kesip fazla basıncı tahliye eder..
sigara kalınlığındaki hortumların içi pis olabilir bunları balata spreyi ve hava ile temizleyin..bunlara hava basıp su dolu bi legen - kova gibim bişiyde patlagı catlagı varmı kontrol edin..
kapputu acın siz vesgate kelebegini gözlemleyin marşa basınca calışır calışmaz hareketleniyormu..
hareket varsa derdiniz fazla basınc degil..düşük turbo basıncındandır..turbo bitmiştir..vs..
ben onu dedim usta şunu şöyledi işleri boş işler yeni nesil motorlarda..
bosch car servis bulun aynı anda hem dinamometreye cıkın hemde kts cihazına baglatın turbo basıncı max da 1 bar üstü vermeli..
oda hemen turbo bitti degil..
intercoolerde delik hortumda delik patlak vs bişi de olabilir..
burlardan arac gecerse 2 tane basınş sensörü var motorda biri common rail üstünde..digeri mazot pompası arkasında pompadakini kontrol edin bozuk olabilir..
kolay gelsin dedim..