Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AL1820 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,362

AL1820

Zirve
tam suzuki grand vitara alıp araziye uygun hale getirecekken bu işi iyi takip eden bir arkadaşım 30 a araç alıp 10 da üstüne harcayacağına 25-30 a p38 al standart hali+at lastik ile dolu vitaradan iki kat iyi iş çıkartır dedi. çok yakar dedim lpg ile yakmaz dedi vergisi dedim 2000-2001 modellerde yok o kadar vergi dedi. yürütemeyiz arıza çıkartır dedim çıkartmaz sağlam araç yürüten nasıl yürütüyor dedi, araçlar çok sağlam yarışıyorlar dedi. yazarım bunu gzb ye dedim yaz dedi.. siz ne dersiniz :smiley:

Etiketler

Ynt: Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi

bence grand vıtara hem modellı hem kolay kolay arıza yapmaz ve aracın temzını 30 lara alırsınız yapacagınız aksesuarlar ıse zevkınıze ve maddıyatınıza gore degısır mınumum 6-7 den basar sonu yok 20- 30 kadar devam eder ama orta seker(yukseltme kıttlı - vınclı kılıtlı mt lastıklı vb ) bır aracı 40-43 e yaparsınız

gokhan5234' Alıntı:
bence grand vıtara hem modellı hem kolay kolay arıza yapmaz ve aracın temzını 30 lara alırsınız yapacagınız aksesuarlar ıse zevkınıze ve maddıyatınıza gore degısır mınumum 6-7 den basar sonu yok 20- 30 kadar devam eder ama orta seker(yukseltme kıttlı - vınclı kılıtlı mt lastıklı vb ) bır aracı 40-43 e yaparsınız

arazide ne yapar?

25 civarı orta halli bir tane P38 alınabilir, 5 M/T lastik te 3000 yapsa 30 civarına, çok aracın takıldığı yerden rahat geçen istendiğinde yükselen bir aracınız olur. Körükler de öyle abartıldığı gibi sorun çıkarmıyor. Deri koltuk, V8 225 bg otomatik, büyük iç hacim.....
Suzuki'nin fiyatları konusunda bir bilgim yok.

suzuki gökhan bey in dediği gibi 30 a alınır 10 a yapılır 40 a binilir
sorun vs çıkartmaz alıp unutursunuz. yakıt tahmin ediyorum lpg ile 400krş falandır

AL1820' Alıntı:
sorun vs çıkartmaz alıp unutursunuz. yakıt tahmin ediyorum lpg ile 400krş falandır
komple yapılı suzukı grand vıtara 2,0
3'sıspansıyon
3' kupa
30' lastık on arka celık tampon vınc, kılıt, snorkel sısler yanı komple yapılı bır manuel grand vıtara 30 lt lpg ıle 210--230 km arası gıdıyor bende

sorun şu ki suzukiyi yaptınız senede ortalama on bin/3 sene kullandınız, onbinde bir bakım yaptırdınız 1000tl bakıma verdiniz 12bintl yakıta verseniz hadi bir ikide ufak tefek şanssızlık yaşadınız yada balata vs değiştirdiniz 15bine 3 sene binersiniz p38de bu tutar ne olur?

AL1820' Alıntı:

alınıp unutulmuş örnek bir suzuki varmı.gökhan beyin satmayı düşündüğü otomobille ilgili epey bir sıkıntı yaşadığını okumuştuk.p38 i kıracak bitirecek kullanımı suzukiye uygularsanız suzukinin size maliyet çıkarmama ihtimali varmı.siz suzuki kullanıcısısınız sanırım.arada kendini hatırlatıyormu size yoksa bir yerde unuttunuzmu

tyt.fan' Alıntı:
alınıp unutulmuş örnek bir suzuki varmı.gökhan beyin satmayı düşündüğü otomobille ilgili epey bir sıkıntı yaşadığını okumuştuk.p38 i kıracak bitirecek kullanımı suzukiye uygularsanız suzukinin size maliyet çıkarmama ihtimali varmı.siz suzuki kullanıcısısınız sanırım.arada kendini hatırlatıyormu size yoksa bir yerde unuttunuzmu
hocam yanlısınız var benım aracın bana sıkıntı cıkardıgı bır konu olmadı sadece erzurumda -48 gıbı bır hava mualefetı yuzunden motoru dondu bende sıfır parcalarla motor yaptırıstım bu arada saddece benım aracım degıl land da x5 de o ortamda donmustu ve hepımız yag fırmasından beraber davacı olduk (o nedenle aynı muhabbetle donan 40 dan fazla arac oldugunu bılıyorum)bu ıstısnaı br durum arac ıle ılgılı bır sıkıntı degıl (not aracı sıkıntısı yada bas edeedıgım bır arızası yuzunden degl ev alacagım icıın satmayı planlamıstım nakıt ıhtıyacımı aıle ardımıyla cozunce aracı satmaktan vaz gfectım en az 3-4 yıl daha bınmeyı planlıyorum )

Suzuki ile RR P38 karşılaştırmanın tahminimce pek bir anlamı yok. Yarışa girecek olsanız bile en basitinden klasman farkı var biri V8 öbürü 4 silindir, ayrı sınıflarda yarışırlar. Eğer olaya maliyet açısından bakıyorsanız ne Suzuki ne de RR sizin planlamış olduğunuz bütçeye göre araçlar değil. İki araç da mutlaka bir yerlerde takılacak ve kırılacak ve masraf çıkaracak.
Kısaca özetlemek gerekirse, bir heyecanla araziye çıkmak için çeşitli modifiyelerle (masraf) yapmış olduğunuz aracın ilk önce %90 son sahibi olacağınızı bilmeniz gerekir, bu yüzden aracınızı gerçekten sevmeniz gerekiyor. Bu tip araçların alıcısı bellidir ve az sayıdadır, normal bir alıcı, oynanmış/değiştirilmiş/zorlanmış bir araca talip olmaz. Bilinçli olan bir alıcı ise kendi istekleri doğrultusunda yapılmış bir araç arar ;D ;D ;D
Piyasada normal bir araç fiyatlarına yakın satılık çeşitli markalarda modifiye olmuş araçlar var. Bunlardan birini seçip almak daha makul. En azından, bu tip araçlara parça sağlayan firmaların bütçesine bizler gibi katkıda bulunmuyorsunuz, sadece tamirle uğraşıyorsunuz yani bir adım öndesiniz.
Umarım istediğiniz şekildeki bir araca kavuşursunuz.

gokhan5234' Alıntı:
hocam yanlısınız var benım aracın bana sıkıntı cıkardıgı bır konu olmadı sadece erzurumda -48 gıbı bır hava mualefetı yuzunden motoru dondu bende sıfır parcalarla motor yaptırıstım bu arada saddece benım aracım degıl land da x5 de o ortamda donmustu ve hepımız yag fırmasından beraber davacı olduk (o nedenle aynı muhabbetle donan 40 dan fazla arac oldugunu bılıyorum)bu ıstısnaı br durum arac ıle ılgılı bır sıkıntı degıl (not aracı sıkıntısı yada bas edeedıgım bır arızası yuzunden degl ev alacagım icıın satmayı planlamıstım nakıt ıhtıyacımı aıle ardımıyla cozunce aracı satmaktan vaz gfectım en az 3-4 yıl daha bınmeyı planlıyorum )

ben yanlış hatırladım sanırım.battal usta çıkma parça aksiyon mevzuu filan olmuştu diye aklımda.hayrını görün

tyt.fan' Alıntı:
ben yanlış hatırladım sanırım.battal usta çıkma parça aksiyon mevzuu filan olmuştu diye aklımda.hayrını görün
yok hocam dgru hatırlıyorsunuz motor donduktan sonra ogrendıgımız dost kazıgıydı o aldıgımız arkadasımız(battal ustanın ) yalanı cıkmıs olmustu ama hata benmıdı kım olursa olsun aldıgımız aracı ılk expertıs yaptırmak gerekır ı orda ogrendım bu olaydan a benımde mıdem bulandıgı ıcın taslama ıncık cıncıkla ugrasmayıp tum parcları suzukı yetkılı servısınden sıparıs etmıstım (allahtan sadece mekanık aksamında yalanı cıktı onada sukur)

suzuki grubun 1 ci yılıydı abantta eski aracınızla görmüştüm.bu aracınızda çok güzel.kazasız belasız kullanın mutlu günlerde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR