Ynt: Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi
Suzuki ile RR P38 karşılaştırmanın tahminimce pek bir anlamı yok. Yarışa girecek olsanız bile en basitinden klasman farkı var biri V8 öbürü 4 silindir, ayrı sınıflarda yarışırlar. Eğer olaya maliyet açısından bakıyorsanız ne Suzuki ne de RR sizin planlamış olduğunuz bütçeye göre araçlar değil. İki araç da mutlaka bir yerlerde takılacak ve kırılacak ve masraf çıkaracak.
Kısaca özetlemek gerekirse, bir heyecanla araziye çıkmak için çeşitli modifiyelerle (masraf) yapmış olduğunuz aracın ilk önce %90 son sahibi olacağınızı bilmeniz gerekir, bu yüzden aracınızı gerçekten sevmeniz gerekiyor. Bu tip araçların alıcısı bellidir ve az sayıdadır, normal bir alıcı, oynanmış/değiştirilmiş/zorlanmış bir araca talip olmaz. Bilinçli olan bir alıcı ise kendi istekleri doğrultusunda yapılmış bir araç arar ;D ;D ;D
Piyasada normal bir araç fiyatlarına yakın satılık çeşitli markalarda modifiye olmuş araçlar var. Bunlardan birini seçip almak daha makul. En azından, bu tip araçlara parça sağlayan firmaların bütçesine bizler gibi katkıda bulunmuyorsunuz, sadece tamirle uğraşıyorsunuz yani bir adım öndesiniz.
Umarım istediğiniz şekildeki bir araca kavuşursunuz.