arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 21 Mar 2009 #609 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ben harikayım diye hissediyorum
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 21 Mar 2009 #610 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yavuz-çelikel' Alıntı: iyi geceler herkese yavuz yatar.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler... hala iyiyim
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yavuz-çelikel' Alıntı: iyi geceler herkese yavuz yatar.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler... hala iyiyim
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 21 Mar 2009 #611 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? dört dönüm bostan hissediyorum
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 21 Mar 2009 #612 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? son 1 haftadır acı içindeyim hatta acıdan 1 saat önce uyandım ilaçların etkisi geçmiş yeni ilaç içtim 1 kaburga kemiği çatlak 4 taneside çok kötü darbe almış biri nasılsa öyleyim yani berbat :-[
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? son 1 haftadır acı içindeyim hatta acıdan 1 saat önce uyandım ilaçların etkisi geçmiş yeni ilaç içtim 1 kaburga kemiği çatlak 4 taneside çok kötü darbe almış biri nasılsa öyleyim yani berbat :-[
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 21 Mar 2009 #613 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: son 1 haftadır acı içindeyim hatta acıdan 1 saat önce uyandım ilaçların etkisi geçmiş yeni ilaç içtim 1 kaburga kemiği çatlak 4 taneside çok kötü darbe almış biri nasılsa öyleyim yani berbat :-[ Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun iyiyim
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: son 1 haftadır acı içindeyim hatta acıdan 1 saat önce uyandım ilaçların etkisi geçmiş yeni ilaç içtim 1 kaburga kemiği çatlak 4 taneside çok kötü darbe almış biri nasılsa öyleyim yani berbat :-[ Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun iyiyim
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 21 Mar 2009 #614 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: geçmiş olsun iyiyim Genişletmek için tıkla ... sağol
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: geçmiş olsun iyiyim Genişletmek için tıkla ... sağol
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 21 Mar 2009 #615 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: sağol Genişletmek için tıkla ... Ateş gecmiş olsun yeni örendim
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: sağol Genişletmek için tıkla ... Ateş gecmiş olsun yeni örendim
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 21 Mar 2009 #616 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: sağol Genişletmek için tıkla ... çamurda mı oldu bukadar hasar
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: sağol Genişletmek için tıkla ... çamurda mı oldu bukadar hasar
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 21 Mar 2009 #617 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: çamurda mı oldu bukadar hasar Genişletmek için tıkla ... yok çamurda değil erciyeste kayak yaparken buton göğsüme saplandı ondan bu hasar
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: çamurda mı oldu bukadar hasar Genişletmek için tıkla ... yok çamurda değil erciyeste kayak yaparken buton göğsüme saplandı ondan bu hasar
mu7y Kamp III Mesajlar 936 Tepkime Puanı 1 Yer ANkArA-KaZ DaĞLaRı 21 Mar 2009 #618 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: yok çamurda değil erciyeste kayak yaparken buton göğsüme saplandı ondan bu hasar Genişletmek için tıkla ... aman allah korusun..... gecmıs olsun....
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: yok çamurda değil erciyeste kayak yaparken buton göğsüme saplandı ondan bu hasar Genişletmek için tıkla ... aman allah korusun..... gecmıs olsun....
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 21 Mar 2009 #619 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? mu7y' Alıntı: aman allah korusun..... gecmıs olsun.... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim..
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? mu7y' Alıntı: aman allah korusun..... gecmıs olsun.... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim..
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 21 Mar 2009 #620 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: yok çamurda değil erciyeste kayak yaparken buton göğsüme saplandı ondan bu hasar Genişletmek için tıkla ... ateş geçmiş olsun gecelere sordum yok dediler bende tek takıldım
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: yok çamurda değil erciyeste kayak yaparken buton göğsüme saplandı ondan bu hasar Genişletmek için tıkla ... ateş geçmiş olsun gecelere sordum yok dediler bende tek takıldım
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 21 Mar 2009 #621 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: ateş geçmiş olsun gecelere sordum yok dediler bende tek takıldım Genişletmek için tıkla ... yalan söylemişler geceler
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: ateş geçmiş olsun gecelere sordum yok dediler bende tek takıldım Genişletmek için tıkla ... yalan söylemişler geceler
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 21 Mar 2009 #622 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: yalan söylemişler geceler Genişletmek için tıkla ... kandırmışlar beni kısmet başka zamana
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: yalan söylemişler geceler Genişletmek için tıkla ... kandırmışlar beni kısmet başka zamana
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 21 Mar 2009 #623 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yarın akşama diyelim ozaman
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 21 Mar 2009 #624 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: kandırmışlar beni kısmet başka zamana Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnnnn
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: kandırmışlar beni kısmet başka zamana Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnnnn