Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karavancı78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,617

karavancı78

Gezen kurt aç kalmaz...
Merhabalar;
El vincimizi aldık, henüz bir yerde saplanmadık ama bir prova yapalım dedik, çeki demiri halkası ön ve arka tamponların üzerindeki sağlı sollu siyah kapakların altından direkt şaseye bağlanır zannediyordum fakat sökünce gördümki altında köpük var; hadi arka tarafta römork çekme kancası var ona bağlarız, ön taraf nasıl olacak? Tam ön tamponun ortasında radyatörün altında çember şeklinde bir demir var, o mudur acaba? Kullanım kılavuzunda da bahsedilmemiş...saygılar

Etiketler
Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı?

Aşağıdaki XJ için ama sitede vardır mutlaka ZJ için olanı da şuna benzer bir düzenek yaptırmanız lazım. Eğer çelik tampon yaptırırsanız, tampon bu noktalara bağlandığı için tampon üzerindeki noktalara sağlı sollu çekme noktalarına bağlanıp çekilir.

http://www.ironrockoffroad.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=IROR&Product_Code=10509&Category_Code=Recovery

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı?

93 ZJ orjinal tamir kitabından alıntıdır.Bir göz atın derim.

Ekli dosyalar

• ön ve arka tampon.PDF
    272.9 KB · Görüntüleme: 301

Teşekkür ederim;

ek aparat olmadan bu iş olmayacak anlaşılan; şimdilik römork çekme demirinden arka kısımdan çekeceğiz gerekirse...bir süre sonra vinç taktıracağım zaman hepsini toptan halletmeyi planlıyorum...Saygılarımla

elimde 97 ZJ için çift yaptırdığım galvanizli metalden lazer kesim çeki demirleri var. projenizi bitirene kadar ön çift çeki demiri ihtiyacınız karşılar. ilgilenirseniz satabilirim.

Merhaba fotoğraf yükleyebilir misiniz??

foto eklemeye çalıştım

93 ile 97 lerin ön tamponları farklı sanırım, tam uyar mı acaba? Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

bence tüm ZJ lerde delikler aynıdır. benim araçtan cıvata çıkmıştı o nedenle cıvata gerekmemişti. gerekirse uzun cıvatalar bulmanız gerekecek.

para lazım değil, bunlar da zaten ihtiyaç fazlası, göndereyim bakın. bunlar sizin işinize yarar ise, bana beslediğim sokak köpeklerim için adresime 3 paket ucuz mama yollarsanız anlaşırız. link aşağıda.

http://www.hepsiburada.com/liste/ecodog-yetiskin-kopek-mamasi-15-kg/productDetails.aspx?productId=ptpetfoodeco15&categoryId=60000839&SKU=PTPETFOODECO15

Merhaba;

benim için uygundur, bana göndermeniz mümkünse haftabaşı ustama uğrarım, montajını yapabiliriz uygundur derse mamaları seve seve yollarım...ben de hem evde hem sokakta köpek besleyen biri olarak duyarlılığınızı takdir ediyorum. Saygılarımla

Aklan Murat

Adresim: Ahmet Rasim Sokak No:13/2 Hasanpaşa Kadıköy İstanbul 0 216 550 38 66 0 532 632 29 51

Bana ödemeli kargolayabilirsiniz. Teşekkürler

bizim bu iş yeri biraz mahrumiyet bölgesinde, verebilirsem bugün yoksa yarın kargoyu siz ödeyecekmişsiniz gibi yollarım. bence olacaktır.

Şimdiden teşekkür ediyorum, kargo elime ulaşınca tarafınızı bilgilendireceğim.Saygılarımla

dün kargoyu gönderdim. yurtiçi kargo getirecek.

deneyebildinizmi? kargo gelmiş olmalı.

Merhaba, henüz ulaşmadı akşam ofise dönünce tekrar kontrol ederim. selamlar

Merhaba kargonuz dün ulaştı, teşekkürler, yoğunluktan henüz paketi bile açamadım, bu cuma veya ctesi servise götürücem. Siz bana adresinizi telefonunuzu ve isminizi yazabilirseniz sevinirim.saygılarımla

SON KONULAR - FORUM