St. Petersburg - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan quazimato Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,935

quazimato

Yeni Üye
;)
Selam arkadaşlar, bu ay içerisinde düşündüğüm ama ekonomik sıkıntılardan dolayı nisan sonuna salladığım gezim için sizin yorumlarınıza ihtiyacım olacaktır. Vakti olanların, belki benim gözümden kaçırdığım şeyler de olabilir yardımcı olmasını isterim.
Uzun solukluk bu gezi için gidişi yalnız, dönüşü ailem (eşim ve iki kızım) ile yapacağım.
Ekte haritada gözüme kestirdiğim dinlenme veya mola vereceğim yerlerde bulunmakta.
St. petersbug moskova 730 km
Moskova Voronej 517 km
Voronej - Rostov 561 km
Rostov - Vladikavkaz 691 km
Vladikavkaz - Posof 368 km
Posof - Çorum 884 km
Çorum - Ankara 225 km..
Posof a kadar aracım yaklaşıl 402 lite benzin yakacak, 100 km için ortalama 14 litre aldım. Buraya kadar güzel yaklaşık 2867 km lik yolu 350 dolar ile gideceğim.
Posof dan Çorum a kadar 884 km lik yol için enzin 273 dolar oluyor bir anda. memlekete geldiğimi anlamış olacağım )))

Çalışma vizem olduğu için rusya giriş çıkışda problem olmayacak. Keze gürcistan danda geçiş rahat olur. Türkiye de sadece sigorta yaptırıp yoluma devam etmek istiyorum.
Var mı aklınıza yatmayan veya seöenek sunabileceğiniz durum ?
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için....
Herkese saygılar

55.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri