Yine ben
Annemın hastane işleriyle uğraşırken Koca Oğlan(Kyron) 4-5 gün yattı.Bu arada araçta mai70 kamera sistemi var süreklı kayıt yapıyor..Antalya dan geldıgımızde dun çalıştırdım biraz ilerledıkten sonra ışıklarda dururken aku ışığı yanmaya başladı.Hareket ettığımde ıse yanıp yanıp sonmeye başladı.Ayagımı gazdan çektıgımde sureklı yanıyor,gaza bastıgımda yanıp sonuyor..Sanırım şarj dınamosuna bı bakım yapacagız Bu arada şarj dınamosunun bilyasında boşluk vardı.Onun için avare bılya,gergı bılyası ve nasıl olsa sokulecek dıye yenı v kayışıda söylemıştım.Onlarıda aradan çıkaracagız
Bugün öğleden sonra Roy ustama aracı bıraktım.İlk önce elektrıkçı şarj dınamosunu kontrol etmış.Resımdekı parça değişmiş.İşçilikle beraber 1100tl..
Diğer işlemlerle ilgilide yine buradan yazacagım
Evet ustam ben nöbete devam ederken aracımın işlerini tamamlamış..
Toplamda yapılan masrafım;
Elektrıkçıye şarj dınamosu tamır,kasnak vs gibi işler için 1100tl
kyron alternator kayış,v kayış gergi bilyası ve v kayış sabıt bılya 1000tl
işçilik+4 adet balata spreyı ...............................................................680tl
Bana hayırlı olsun
Evet ustam ben nöbete devam ederken aracımın işlerini tamamlamış..
Toplamda yapılan masrafım;
Elektrıkçıye şarj dınamosu tamır,kasnak vs gibi işler için 1100tl
kyron alternator kayış,v kayış gergi bilyası ve v kayış sabıt bılya 1000tl
işçilik+4 adet balata spreyı ...............................................................680tl
Bana hayırlı olsun
Cuma günü bi aksilik olmazsa stage1 yazılım atacagız Koca oğlana . Hep aklımdaydı artık gaz pedalının altında olacak
141 hp den 170hp
310 tork tan 370 tork olacak...