Şehirdışı Kyron 7_8lt aralığı Dizel
Forester da 8lt Benzin yakıyordu..
Bagaj ve Arazi öncelikse Kyron
Yol tutuş ve Hafif arazi öncelikliyse Forester ..
Ama bi daha Forester alırsam gerçekten zevkini çıkarmak için 2.5 turbo alırım.Atmosferik o kadar zevk vermiyor konu Subaru olunca
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bakımlarını yaptırın, 20 000 km'de bir enjektör pullarını değiştirin, gerek yokdiyen ustaya da bir daha uğramayın, bu arada ısıtma bujilerini de söktürüp temizlettirin, çoook uzun süre sorunsuz binersiniz. her 10 000 km'de bir motor kulaklarındaki vidaları sıktırmayı unutmayın. güle güle binin.
Ssyonga beş kuruş etmez diyen kimse kesinlikle bu aracı kullanmamış kulaktan dolma bilgilerle konuşuyordur.2008 model ssyong kyron um vardi 4 yıl bindim rutin masrafları dışında tek kuruş masraf çıkartmadı.Satlığa çikarttım 3.gün sattım.2018 yılı temmuz ayında bu sefer 2011 model ssyong kyron aldım ve 3 yıldir biniyorum.Rutin ve ufak tefek masrafları dışında muadillerinin icinde kesinlikle en masrafsız ve en dolu araç.4x4 SUV araçlarda gerek fiyatı gerek yakıtı gerek saglamligiyla digerleriyle ölcülemez bile.sadece birazcik süspansiyonu sert birazcikta deri ve iç kısımları birazcık zayif o da fiyatina gore çok çok normal.Zamanında rutin bakımlarını (yağ su v.s)yaptirirsanız ssyong kyronu eskitemezsiniz.Herkese tavsiye ederim.
aracın motor kulaklarını tutan vidayi tutan sabitleme somunu kolay gevsiyor, o nedenle motor kulağının yerinden çıkmaması için sıkılması gerekiyor. yerinden çıkmış bir motoru kulağı büyük problemdir. siz 4 senede 200 000 km kyron kullanmış ve üstüne rexton alıp halen kyronunu arayan bu fakirin sözünü dinleyin derim.
Ssyonga beş kuruş etmez diyen kimse kesinlikle bu aracı kullanmamış kulaktan dolma bilgilerle konuşuyordur.2008 model ssyong kyron um vardi 4 yıl bindim rutin masrafları dışında tek kuruş masraf çıkartmadı.Satlığa çikarttım 3.gün sattım.2018 yılı temmuz ayında bu sefer 2011 model ssyong kyron aldım ve 3 yıldir biniyorum.Rutin ve ufak tefek masrafları dışında muadillerinin icinde kesinlikle en masrafsız ve en dolu araç.4x4 SUV araçlarda gerek fiyatı gerek yakıtı gerek saglamligiyla digerleriyle ölcülemez bile.sadece birazcik süspansiyonu sert birazcikta deri ve iç kısımları birazcık zayif o da fiyatina gore çok çok normal.Zamanında rutin bakımlarını (yağ su v.s)yaptirirsanız ssyong kyronu eskitemezsiniz.Herkese tavsiye ederim.
El frenini indirmeme rağmen el freni balatası sıkmaya devam ediyordu. Antalya Ymy oto dan el freni tellerinden sipariş verdim. Bugün sanayideki ustamla sağ ve sol el freni telini değiştirdik. Sonuç mükemmel.. Hem gayet sıkı tutuyor hem de rahatça el frenini bırakıyor..