Sponsor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZGİN FENER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,824

GEZGİN FENER

Yeni Üye
Merhaba.

Çanakkale istanbul arası 1.000 km yaparak (gidiş geliş) türkiyede ilk organ nakilli gezgin olarak tarihe geçmeyi düşünüyorum ama bunun için sponsora ihtiyacım var. sponsor olacak kişiler www.gezginfener.com adlı sitemde yer alacak gazetelere çıktığımda kendilerinden bahsedeceğim. Amacım Organ nakline destek ve dikkat çekmektir. İletişim kurmak isteyenler

destek@gezginfener.com adlı siteme mail atabilirler.​

Etiketler
Merhabalar. Organ nakli konusundaki hassasiyetiniz için sizi tebrik ederim. Konuyu biraz daha net açıklarsanız sponsor bulma konusunda daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesela gezinizi yürüyerekmi, bisikletlemi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz.? Planladığınız güzergah ve tahmini süre nedir? Tekirdağ üzerinden yaklaşık 700km mesafedir. kabaca 1 haftadan fazla sürecek (yürüyeceğinizi tahmin ediyorum)bir gezi için outdor ve spor giyim firmaları size destek verebilir diye düşünüyorum.
Sağlıklı günler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sitenizi şimdi inceleme fırsatım oldu.. Gerekli açıklamaları orada yapmışsınız teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Sponsor

Merhaba Derya

Gezim 1 hafta sürecek ve bisiklet ile yapılacak Çanakkalede şehir içi gezmelerden dolayı tahminim 1.000 km yi geçecek. Bu turu tek başıma yapmayı düşünmüyorum benimle birlikte hiç sıkılmadan maceracı arkadaşlar arıyorum yoksa bu turu gerçekleşmeyebilir.