spacerlar ve şase kupa arası takozlar hk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,704
Ynt: spacerlar ve şase kupa arası takozlar hk

aynen kürşatın dediği gibi olacak ben kendi aracıma 50 mm taktım , LC 100 toyotaya , toplam toplam 12 adet takoz koyduk yaklaşık 1,5 saate bitirdik yalnızca direksiyon biraz problem çıkartı onuda araya 2,5 cm lik parça yapıp taktık oda halloldu radyatör alt plastik korumasının e alt bölümünü 2-3 cm kadar kestik burada arabanın orjinalinde bulunan kupa şase civatalarınında doğal olarak daha uzunları le değiştirdik gayet güzel oldu araçta konfor olarak bir şey değişmedi sadece daha çok rüzgar sesi almaya başladı ama defender hakkında bilgim yok bunu en güzel yavuz bilir veya sakallı usatm saygılar

Etiketler

Sağlam çözüm
http://www.mm-4x4.com/5-super-lift-kit---as-fitted-to-our-defender--bbc-top-gears-range-rover-3485-p.asp

5-super-lift-kit-as-fitted-to-our-defender-bbc-top-gears-range-rover-3485-p.jpg

yardımlarınız için teşekkürler açılı kolları 3 derece mi 6 derece mi almam lazım peki 35" lastik +2" helezon amortisör kitim için

3 derece mi 5 derece mi açılı kol almalıyım bilen varmıdır acaba?

arkadaşlar +2" helezon ve amortisör takımı ile 3 derece açılı kol kullanılsa bile GET kullanılamayacağı konuşulmuştu. çünkü amortisör daha fazla açık kalacak ve artikülasyonda butun yuk amortisöre geleceği için kopma tehlikesi oluşacaktı.

aklıma birşey geldi. aşaığdaki fotografta amortisör alt ucunun dingildeki yuvasına oturuşu var.

[attachment=1]

amortisör alt ucuna yapılacak bir dişi parça düşünün. bu parça somun gibi alt ucun dişlilerine döndürülerek girecek. parça ufak bir mil şeklinde olacak. parçanın alt kısmı erkek olacak. parçayı amortisöre takıp dingildeki yuvasına parça ile birlikte oturtulduğunda parçanın uzunluğunda amortisörümüz yukselmiş olacak.

[attachment=2]

yorumlarınız???

dıy.jpg

4_2.jpg

ciddimisin.nerden ve nasıl koptu acaba? edison tungsten le buluncaya kadar onlarca maden denemiş vazgeçmemiş. mantık olarak yanlış birşey yoksa uygun malzemeyi kalınlığı arayıp bulalaım.

Dıştan ne kadar kalın malzeme kullanırsanız kullanın amortisörün vidasının diş derinliği az olduğundan esnemelerde ki vurmadan dolayı kopuyor.( tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum). Birde benim kullandığım amortisör düz amortisördü ondan mı yoksa bu aparattan mı bilmem arabayı virajda tutabilene aşk olsun. (yattığı yerden kalkmıyordu).

hüseyin abi halledemedin sanırım? geçen hafta görmüştüm yanılmıyorsam lastikleri değiştirmişsin? 35 likler takılıydı bir ay kadar önce

neyi halledemedim mi dostum anlamadım. takoz aldım ama koymadım çünkü amortisörler kısa kalacaktı. şase kupa arası takozda da aynısı olacak. amortisör seçimini iyi yapın. mümkünse +2 değil +3 ve daha yukarısı

arkadaşlar 2004 subaru forester aracımı bu spacer yardımıyla yükseltebilirimiym?eger cevap evet ise ne kadar bir yükselme olur?tesekkurlerr

spacer tekerleri dışa alan parça. get ise helezonların altına yada ustune takılıan parça. get ile yukseltebilirsin ancak forester forumunda daha çok yardımcı olacaklardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri