Sonunda Tavan Sepeti Bitti...:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,181

feroza34

Kamp I
Yaklaşık bir 20 gündür tavan sepeti ile boş vakitlerimi değerlendiriyordum ne zaman el atsam atölyeye müsteri akını oluyordu aslında bitmiş olmasına sevinme ile üzülme arasında kaldım... :D :D
Kısmetse bir sonraki adım Arb vinçli tampon ve şnorkel...

sany1471.jpg

sany1477.jpg

sany1478.jpg

sany1480.jpg

sany1481.jpg

Etiketler

Ynt: Sonunda Tavan Sepeti Bitti...:smiley:

elinin bu işlere yatkınlığını buralarda bilmeyen yoktur.buda çok güzel olmuş. cuk oturmuş
ellerine sağlık feridun. bizlere feyz oluyorsun ;)

Oy OY Fero süper olmuş Banada aldırdın Feroza aynısından isterim ona göre eline saglık süper olmuş dostum yürü be kim tutar seni.

Fero gerçekten süper oldu,birde akşam resmini yollasan sisileride görsek :smiley:
Bu arada Ayhan senden önce ben varım sırada sen sıranı bekle bakalım yeni Ferozacı :smiley:)

huntercemal' Alıntı:
Fero gerçekten süper oldu,birde akşam resmini yollasan sisileride görsek :smiley:
Bu arada Ayhan senden önce ben varım sırada sen sıranı bekle bakalım yeni Ferozacı :smiley:)

fpfnnqojndpnfoxhakb1.jpg

gerçekten çok hoş durmuş güle güle kullanın , bol m-tr ler taşımanız dileğiyle .

Elinize sağlık , güzel çalışma ... İnsan kendisi yapınca zevki daha büyük oluyor :smiley:

Saygılarımla ...
Barış

sanroof ve arka camların açılmasında problem oluyormu
bide arka ayaklar nereye basıyor merakımı bağışlayın bende yaptırmayı düşünüyorum

sanroof ve arka camların açılmasında problem oluyormu
arka ayaklar tam nereye basıyor bende yaptırmayı düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR