Atıl Kurt ile olan hasret sona erdi. Şükür ki kavuşturana. Nasılda insan iki günde hemen özleyiveriyor. Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım; Vinç oldukça yakışıklı olmuş, ben şahsen çok beğendim. Tampon kesilince kuş gibi kalır belki diye endişeleniyordum ama yersizmiş.
) Kilit için virajlarda ses yapar dediydiler ki birazcık yapıyor ama şöyle azıcık tatlı tatlı bir ses. Hatta hafiften sevdim bile o sesi. Hatta hatta bir viraja girerken bekler oldum. Bak şimdi ses çıkacak. Eğer içeride müzik varsa, mümkün değil duyulmuyor. Ayna-Mahrutilerden sonra çekiş çok değişmiş. Dahası 235/75/15 ölçülü geniş tabanlı lastiklerime kalkışta pati bile çektirebiliyorum. Araç eskisi gibi bayılmıyor. Uzun soluklu bir yokuşta denemek lazım ama. Arkada ki çeki demiride oldukça şık olmuş. Tek eksikliği, gaz dolum ağızının önünü kapatmışlar
) Yarında gidip onun yerini değiştireceğim inş. Şimdilik bu kadar. Farklı birşey olur ise yine burada olacağız. Yine elimizden geldiğince anlatacağız. Kalınız sağlıcakla. Çamurunuz eksik olmasın.
))