Sonunda Şeytana Uydum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,867

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Şeytan durmadan diyordu ki; "Sat bu arabayı yada kıy artık paraya."
Bir gün değil, iki gün değil. Her sabah kalktığımda "Satacaksan sat, satmayacaksan kıy paraya."
Akşamları uyumak için yatağa yattığımda; "Kıy parayaaaa, Kıy parayaaa..."
Bende en sonunda dayanamadım ve şeytana uydum. Allah affetsin.
Bizim "Atıl Kurt" ile dağlara bayırlara gittiğimizde, kendisini sağa sola rahat bağlayabilelim diye 10.000 lb bir Warn tasma aldım.
Arkaya da sağlam bir çeki demiri ki zaptedebilelim Kurt'u.
Yettimi yetmedi. Şeytan bu. Durmadan "Kıyy, Kıyy" diye bağırıp duruyor kulağımda.
Bacaklarına kas geliştiriciler aldım, Ayna-Mahruti'leri de değiştirdim. Bitti mi? Bitmedi hazır altını açmışken, bir de kilit taktırdım yaa.. Bakalım hayırlısı.
Teslim alınca resimleri paylaşacağım inş.

Etiketler

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum..

Teşekkür ederim. En kısa zamanda izlenimlerimi aktaracağım. Gerçi taktırmadan önce bir test aracı kullandım. Kullandığım aracın egzozu, yerden yüksekliği, hafifletilmiş kapıları ve baskı balatasının metal oluşu gibi bir çok özelliği bizim aracımızdan farklıydı. O yüzden hafta sonuna kadar bekleyelim, deneyelim ve görelim inş.

Atıl Kurt ile olan hasret sona erdi. Şükür ki kavuşturana. Nasılda insan iki günde hemen özleyiveriyor. Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım; Vinç oldukça yakışıklı olmuş, ben şahsen çok beğendim. Tampon kesilince kuş gibi kalır belki diye endişeleniyordum ama yersizmiş. :smiley:) Kilit için virajlarda ses yapar dediydiler ki birazcık yapıyor ama şöyle azıcık tatlı tatlı bir ses. Hatta hafiften sevdim bile o sesi. Hatta hatta bir viraja girerken bekler oldum. Bak şimdi ses çıkacak. Eğer içeride müzik varsa, mümkün değil duyulmuyor. Ayna-Mahrutilerden sonra çekiş çok değişmiş. Dahası 235/75/15 ölçülü geniş tabanlı lastiklerime kalkışta pati bile çektirebiliyorum. Araç eskisi gibi bayılmıyor. Uzun soluklu bir yokuşta denemek lazım ama. Arkada ki çeki demiride oldukça şık olmuş. Tek eksikliği, gaz dolum ağızının önünü kapatmışlar :smiley:) Yarında gidip onun yerini değiştireceğim inş. Şimdilik bu kadar. Farklı birşey olur ise yine burada olacağız. Yine elimizden geldiğince anlatacağız. Kalınız sağlıcakla. Çamurunuz eksik olmasın. :smiley:))

hayırlı olsun.. resim ve kalem kalem harcamaların detaylarını beklıyoruz..

lynx255' Alıntı:
Şeytan durmadan diyordu ki; "Sat bu arabayı yada kıy artık paraya."
Bir gün değil, iki gün değil. Her sabah kalktığımda "Satacaksan sat, satmayacaksan kıy paraya."
Akşamları uyumak için yatağa yattığımda; "Kıy parayaaaa, Kıy parayaaa..."
Bende en sonunda dayanamadım ve şeytana uydum. Allah affetsin.
Bizim "Atıl Kurt" ile dağlara bayırlara gittiğimizde, kendisini sağa sola rahat bağlayabilelim diye 10.000 lb bir Warn tasma aldım.
Arkaya da sağlam bir çeki demiri ki zaptedebilelim Kurt'u.
Yettimi yetmedi. Şeytan bu. Durmadan "Kıyy, Kıyy" diye bağırıp duruyor kulağımda.
Bacaklarına kas geliştiriciler aldım, Ayna-Mahruti'leri de değiştirdim. Bitti mi? Bitmedi hazır altını açmışken, bir de kilit taktırdım yaa.. Bakalım hayırlısı.
Teslim alınca resimleri paylaşacağım inş.

bu duruma bizim memlekette "bas bas paraları leylaya bidahamı gelecen dünyaya " derler :smiley:
hayırlı olsun

Tekrar hayırlı olsun. Arka çeki demiri fotoğrafını koyabilir misiniz? Ayrıca jimny için müsaade edilen çekme kapasitesi nedir bilginiz var mı ?

Resimleri yükleyeceğim inş. Çekme kapasitesi hakkında hiçbir bilgim yok maalesef. Çeki demirini ola ki kendimizi çektirmemiz gerekti, arka bağlantılara güvenemediğim için koydurdum ayrıca mevcut tampona da çok güzel bir destek olmuş oldu.

lynx255' Alıntı:
Atıl Kurt ile olan hasret sona erdi. Şükür ki kavuşturana. Nasılda insan iki günde hemen özleyiveriyor. Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım; Vinç oldukça yakışıklı olmuş, ben şahsen çok beğendim. Tampon kesilince kuş gibi kalır belki diye endişeleniyordum ama yersizmiş. :smiley:) Kilit için virajlarda ses yapar dediydiler ki birazcık yapıyor ama şöyle azıcık tatlı tatlı bir ses. Hatta hafiften sevdim bile o sesi. Hatta hatta bir viraja girerken bekler oldum. Bak şimdi ses çıkacak. Eğer içeride müzik varsa, mümkün değil duyulmuyor. Ayna-Mahrutilerden sonra çekiş çok değişmiş. Dahası 235/75/15 ölçülü geniş tabanlı lastiklerime kalkışta pati bile çektirebiliyorum. Araç eskisi gibi bayılmıyor. Uzun soluklu bir yokuşta denemek lazım ama. Arkada ki çeki demiride oldukça şık olmuş. Tek eksikliği, gaz dolum ağızının önünü kapatmışlar :smiley:) Yarında gidip onun yerini değiştireceğim inş. Şimdilik bu kadar. Farklı birşey olur ise yine burada olacağız. Yine elimizden geldiğince anlatacağız. Kalınız sağlıcakla. Çamurunuz eksik olmasın. :smiley:))
Hayırlı olsun ayna mahrutileri nerede yaptırdınız?

Direkt olarak Mehmet Becce'ye gittik. Vinç, ön arka tampon işçiliği Mehmet ustanın orada yapıldı. Ayna mahrutileri ve arka diffransiyel kilidini de oradan aldık. Montajları için arabayı kendileri Aksiyon Murat ustaya götürdüler. Onlarda orada takıldı. Toplam maliyet için bir rakam vermek gerekir ise tamamı işçilikler dahil 6.500 TL gibi tuttu.

Bunlar da ilk güne ait bir kaç resim..

20131002_171821.jpg

20131002_171833.jpg

20131002_171843.jpg

Güle güle kullanin, bayağı şık olmuş.
Merak ettiğim plankanın o şekilde durmasını trafik sorun etmiyor mu?

Teşekkür ederim. Plaka hususunda ustalar sıkıntı olmaz dediler ama bilemiyorum nedir tam olarak. Neticede tam okunuyor. Alfaromeolarda vardı değişik bir uygulama sağ köşeye koyuyorlardı plakayı. İnş sıkıntı olmaz.

güle güle kullanın. gerçekten çok yakışıklı olmuş. plaka konusunda ise hiç bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız.. hatta bazı durumlarda işinize bile yarayabilir:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR