Ynt: Sonunda Çeki Demirini Taktık
Tunç Bey paylaşımlarınızı dikkatle okudum. Önemli bilgiler veriyorsunuz. Almanya‘ daki mevzuatı oldukça iyi biliyorum. Türkiye‘ deki durumla ilgili kafamı meşgul eden sorular var. Sizde konuyu iyi bildiğiniz için izninizle kafama takılan soruları size sorayım.
Kendi aracıma montajını yaptırdığım çeki demirini Almanya‘ da iyi tanınan Rameder isimli firmadan aldım. Bu firmada hemen her araç için çeki demiri bulunur. Aşağıdaki linkte, Rameder firması bir çeki demirinin montajının nasıl yapılacağını resimlerle anlatıyor. Bu konuda tecrübesiz insanların bile montajı kendilerinin yapmasını engelleyecek bir durum yok, önemli olan, verdiğimiz montaj rehberini dikkatle uygulayın, diye yazıyor firma. Eğer oto-elektrik bilginiz yoksa, elektrik bağlantısını, bu işleri bilen bir tanıdığınıza veya bir servise yaptırın, deniliyor. Rameder sattığı çeki demirlerinin hemen hepsinin tip onay belgesinin olduğunu (E), bu nedenle, montajdan sonra ne Tüve gitmeye nede ruhsata işletmeye gerek olmadığını, sadece montaj izah yazımızı yanınızda bulundurun, Tüv veya polis sorarsa gösterirsiniz, diye yazıyor.
http://goo.gl/wifnsw
Çeki demirinin alış fiyatının yanısıra birde tanıdık tamirciye montaj ücreti ödedim.
Verdiğiniz linkte,
''E'' belgeli çeki demirleri ve çeki kancaları tse onaylı olup ruhsatınıza ''çeki demirli'' olarak işletebilmeniz için proje çizdirme işlemi firmamızca yapılmaktadır,“ Yazıyor. Böylece, proje, ruhsat ve muayene ücretlerini de ödemek gerekiyor. Devlet yüzde yüz emin olmak istediği (veya güvenmediği) için ruhsat ve muayene konusunu biraz da olsa anlayabiliyorum. Anlayamadığım proje konusu. Elde onaylı bir çeki demiri var.Takılacak araç için yapılmış, onaylı bir çeki demiri. Burada proje ne anlama geliyor anlamakta zorluk çekiyorum. Montaj izahlı bir yazı (firmasından) yeterli değil mi?
Tunç Bey, sorularım sizinle ve linkini verdiğiniz firmayla ilgili değil. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Bu proje konusu her yerde var. Durumu bilen birisi olduğunuz için, konuyu açtım.