Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilip Söke'ye bağlı Yamaç(kayas) köyünde bulunan Nenem Çeşmesi mevkiisinden başlayarak Samsun Dağları üzerinden,Trt vericisinin hemen altındaki dağ eteğinden Selçuğa bağlı Gökçealan köyüne tek başıma bir gezi yaptım.Ancak gezi boyunca geçen sene açık ve güzel olan bir çok dağ yolunun bu sene kereste kamyonları yüzünden bozulduğunu ve arazi aracı ile dahi geçilemeyecek durumda olduğunu görmek beni üzdü.Bu sebeple kafamdaki güzergahtan farklı yollar aramak zorunda kaldım.
Daha önce hep motosiklet ile geçmiş olduğum yollardan araba ile ilk deneyimim olarak geçmiş bulundum.Yeni takmış olduğum lassa competus AT lastikler on numara performans sergiledi.Bu arada aracın da performansı çok iyidi.Arazi vitesine takmadan sadece 4x4 ile yolculuk yaptım ve birkez patinaj dahi çekmedi.Bu beni çok şaşırttı ve sevdindirdi
Fotolar sondan başa doğru yükledim.Resimde görülen çeşme nenem çeşmesi değildir...
Bir kaç foto
Daha önce hep motosiklet ile geçmiş olduğum yollardan araba ile ilk deneyimim olarak geçmiş bulundum.Yeni takmış olduğum lassa competus AT lastikler on numara performans sergiledi.Bu arada aracın da performansı çok iyidi.Arazi vitesine takmadan sadece 4x4 ile yolculuk yaptım ve birkez patinaj dahi çekmedi.Bu beni çok şaşırttı ve sevdindirdi
Fotolar sondan başa doğru yükledim.Resimde görülen çeşme nenem çeşmesi değildir...
Bir kaç foto