Güzel bir etkinlik olmuş Zerrin paylaşım için teşekkürler.
Dikkat ettiğim kadarı ile bazı yürüyüşçü arkadaşlarımızın malzeme eksiklikleri var.
Tozluk , güneş gözlüğü , kalın eldiven gibi.
Yürüyüş öncesi ve molalarda bu konularda konuşmalar yapmalısınız.!
Bu hafta sonu yapacağınız etkinliğin tanıtımını yapıp konuyu sabitleyebilir misin.?
Bilgilendirme bölümünde benim yaptığım gibi.?
teşekkür ederim Murat, sıkı bir yürüyüş olduğunu itiraf etmeliyim
eksik malzemesi olan arkadaşımız pek yok , sadece bazı malzemeleri kullanmaktan hoşlanmayanlar var aramızda ( örneğin eldiven )
bu hafta sonu yapacağımız yürüyüşün ayrıntısından sözedeyim , haklısın yeni başlık açıyorum
TezMertek' Alıntı:
Güzel bir etkinlik olmuş Zerrin paylaşım için teşekkürler.
Dikkat ettiğim kadarı ile bazı yürüyüşçü arkadaşlarımızın malzeme eksiklikleri var.
Tozluk , güneş gözlüğü , kalın eldiven gibi.
Yürüyüş öncesi ve molalarda bu konularda konuşmalar yapmalısınız.!
Bu hafta sonu yapacağınız etkinliğin tanıtımını yapıp konuyu sabitleyebilir misin.?
Bilgilendirme bölümünde benim yaptığım gibi.?
SEVGİLİ ZERRİN...DOĞA DOSTU ZERRİN...İŞİNİ NASILDA SEVEREK YAPTIĞIN...BU KADAR ÇOK İNSANI BİR ARAYA GETİREBİLME YETENEĞİNDEN BELLİ...HEPİNİZİN GÖZLERİ PARLIYOR YÜZÜ GÜLÜYOR...FOTOĞRAFLAR ASLA YALAN SÖYLEMEZ...İNŞALLAH, BU GÜZEL RESİM KARELERİNİN İÇİNDE ALLAH BİR GÜN BANADA OLMAYI NASİP EDER...CANIM ELİNE AYAĞINA SAĞLIK...GEZİLERİNİN DEVAMINI HEYECANLA BEKLİYORUM...BU ARDA DAKIRMIZILAR ÇOK YAKIŞMIŞ...ALLAHA EMANET OL...
Ankara Kızılcahamam ilçesi Soğuksu Milli Parkı , yaklaşık olarak 14 km lik ve bir metreye yakın karla kaplı parkurun 7 km si çıkış geri kalanı iniş olarak gerçekleştirildi. Saat 10.20 de başladığımız yürüyüşü 16.00 sularında bitirdik . Zira Ankara ' ya her zamankinden erken dönmemiz gerekiyordu , hava koşulları oldukça zorluydu , yollarda buzlanmalar çok etkiliydi .
Hiç bir sorun ile karşılaşmadan Ankara'ya saat 18.00 da vardık . Ama Ankara ' ya girene kadar ve girdikten sonra da çok sayıda aracın kaza halinde olduğunu gördük , tipi ve soğuk hava nedeniyle buzlanma çok etkiliydi ...
MK51' Alıntı:
Eğer varsa etap ve zamanlama bilgilerini verebilir misin?...