SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DURMAT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,932

DURMAT

Ana Kamp
4*2 2001 MODEL SKYSTARım asfalt dışında kullanılmadığı halde 5 ay içerisinde 2kere es rot arızası verdi.ön takımlarda sorun olmadığı halde özel servisimin kontrolunde esrot bozması canımı sıktı.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Etiketler
Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

muhtamelen yan sanayi parça takılmıştır çin malı o kadar kötüki üzerindeki bozuk esrot daha sağlamdır bence

abicim yan sanayii ama adam orjinali kadar gittiğini yeminle idda ediyor bide en az bi sene garantide verdiler bozulunca gittin ücretsiz yenisi takıldı yıine bozuldu anlamadım hiç bişey bundan

Birdaha götür bakalım belkide imalat hatalı mal sana rasladı.
Tabi üstüste iki defa bozulunca birde ilk orjinali de var.
Onları bozan bir sebepmi var acaba?

götürmeyi düşünüyorum adamlar geçenki seferde herhangibir bozan bir neden bulamamışlardı olmazsa servis yolu mu gözüküyor :( anlam veremedim

Servise götürsende onlarda bulamayabilir.
Önemli olan iyi bir servis olması.

DURMAT' Alıntı:
abicim yan sanayii ama adam orjinali kadar gittiğini yeminle idda ediyor bide en az bi sene garantide verdiler bozulunca gittin ücretsiz yenisi takıldı yıine bozuldu anlamadım hiç bişey bundan

muhtamelen asfaltta giden araçlarda 1 sene dayanıyordur bizim gibi arazide gezen arkadaşlara şiddetle tavsiyem orjinali haricinde takmayın.
o parçanın orman içi etapta kırıldığını bir düşünsene ne kurtarıcı sokarsın nede tamirci gelir.

Merhaba araçlarınızın orjinal rotil ve rot başlarını atmadıysanız burada tamirini yapıyorlar

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=rotil&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.rotil.org%2F&ei=j32GT4SkE4POtAb744z3Bg&usg=AFQjCNH5GOim_Z0SbQXYgUTsYZni9akKoQ

orjinal parçayı özel servis almıştı sanırım hurdacıya satıldı yan sanayi takılı bu adamlar yapabilirmi bilemedim açıkcası orjinali için söyledik yetkili servistede şuan yokmuş ve fiyatı 385 tl çok komik bi rakam sadece es rot ;D bu parayı veririmiyim bilemedim açıkcası

DURMAT' Alıntı:
orjinal parçayı özel servis almıştı sanırım hurdacıya satıldı yan sanayi takılı bu adamlar yapabilirmi bilemedim açıkcası orjinali için söyledik yetkili servistede şuan yokmuş ve fiyatı 385 tl çok komik bi rakam sadece es rot ;D bu parayı veririmiyim bilemedim açıkcası

Benim aracın rotillerini zor buldum bulamasaydım burada yaptıracaktım telefon görüşmemde orjinali gibi yapıyoruz sıcak presle demişlerdi

sanki altın takcaz arkadaş insanlar sömürlüyo bu olaya bi dur denmeli yetkililer duyarsız kalmamalı.

Aslında yerlininde orginal kalitesinde olması gerekiyor yani bizde o teknoloji var ama
küçük imalatçılar o kalitede yapamıyorlar.
Sen birdaha götür ve garantiden değiştir son yaptırdığını.

ben şuan yerli bir imalatçıyla görüştüm aynı zamanda ihracatçılar fiyatıda uygun iki sene garantili müşteri ilişkileride oldukça iyi butün ön düzenek varmış almayı düşünüyorum inşallah sorun giderilir.

evett mutlu son adanadan bi abimizin önerisiyle elimde olan iki eski esrotumu atmamıştım :smiley: pis bi huyumdur aracımın hiçbir parçasını eski ,arızalıda olsa bırakmam filtrelerine kadar bikez yaptım o hatayı. konuyu saptırmadan eski esrotlarımı çok merak üzerine kendim söktüm içinde iki parça plastik parçalar varmış ikisini sökmeyi becerdim okadar ucuz bi plastik ki aracıma çok bile dayanmış dedim. sonra deli gbi nette araştırmaya koyuldum karşıma adanalı bi abim çıktı derdimi anlattım o da biz tornacıda yaptırmıştık gayette iyi olmuştu öneririm dedi git sende bi tornacıda şansını dene dedi içine yapılan plastiklerin hangi malzemeden yapılacağını söyledi dayanıklılığını anlattı hatta tornacıdan bi parça al ezmeye çalış sonucu gör dedi. yaptımda bizim esrottaki plastik 4 parçaya bölündü uzerine vurduğum çekiçle bide tornacının malzemesini ezmeye çalıştım darbe bile görmedi sert yumuşak bimalzeme çok sevindim ve tornacıya yapmasını söyledim maliyeti ise 30tl aynısını yaptı taktık araca ve on numara oldu araziyede vurdum sonuç mükemmel ilerleyen zamanlarda sorun olacağınıda sanmıyorum siz siz olun paranızı çöpe atmayın derim. isteyene yardımcıda olurum. bol çamurlu vakitler on&offroaddaşlarım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR