Skyjacker 3' Amortisor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enisfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,589

enisfb

Ana Kamp
arkadaslar merhaba aracimda 3' skyjacker marka yukseltme var sag on taraf cukura dusunce kutleme yapiyor. Ses rahatsiz edici boyutlara ulasmak uzere. Amortisoru degistirmek istiyorum artik yardimci olabilecek kimse var mi?

Etiketler

Arac cherokee 4.0 limited 1998 model. Giresundan yaziyorum

İstanbul da murat amortisör var....kartal sanayide....internetten bir aratın numarası çıkacaktır.telefondada murat hoca yardımcı olacaktır.

erhan_41 / Tuzla

Amortisor buldum aslinda fakat fiyatlar ucuk daha uygun cikma temiz bisey varsa diye bakiyorum.

Amortisor buldum aslinda fakat fiyatlar ucuk daha uygun cikma temiz bisey varsa diye bakiyorum.
merhaba,

başka bir konuda da alt denge kolu aradığınızı gördüm.
sanırım önceki sahibi kit kullanmak yerine parça kesip biçip kaynaklayıp farklı bir amortisör ile yükseltme yapmış?

öncelikle çık amortisöre güvenilmez, daha önce nasıl kullanıldığı ve ne kadar kullanıldığını bilemezsiniz.
diğer yandan durum yukarıda yazdığım gibi ise daha uzun bir liste çıkabilir.

aşağıdaki linkten belki bulabilirsiniz;

www.aloparca.com | OTO YEDEK PARÇA MARKETİ

Yukseltme kiti skyjacker var 3' yukseltme atilmis amortisorde h 7055 var onlerde arkada da h 7015 var. Ben donanimli araba isinde yeniyim cok anlamam ama pek uydurma kaydirma gibi durmuyor acikcasi. alt takimda degismesi gereken parcalar zaten degistirildi burc vs sadece alt denge kollari kaldi onlarida degistirirsem bi sorun kalmayacak.

SON KONULAR - FORUM