Sky Team Hakkında =)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OwL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,741

OwL

Yeni Üye
Yer
istanbul
Merhabalar, bır suredır enduro modelı 250 cc altında motorları arastırmaktayız ve sky team sm 200 hakkında teknık bılgı bulamıyoruz! mevcut adresveya bılgınız mevcutsa yonlendırebılırmısınız? fıyatı ekonomıkmıs ve ıyı yorumlar gelıyor bu marka hakkında!Ayrıca 250-100 cc arasında sehır ıcerısınde kullanbılecegımız model tavsıyenız varmı? mumkunse farlı model olsun ! ılgınız ıcın tesekkurler

Etiketler
Ynt: Sky Team Hakkında =)

Skyteam hakkında yorumlarımızı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10950.0 başlığı altında yaptık. Ama sorularınız varsa yanıtlamaya çalışalım.

Bu arada eğer o fiyatlarda bir şey arıyorsanız Ramzey içinde iyi şeyler söylüyorlar. Bundan 3 hafta önce benim XT600 ve diğer arkadaşımın Ramzey'i ile yaklaşık 300 Km yol yaptık. Hiçde fena değildi.. Ama güvenirlilik konusunda garanti vermek zor.

OwL' Alıntı:
Merhabalar, bır suredır enduro modelı 250 cc altında motorları arastırmaktayız ve sky team sm 200 hakkında teknık bılgı bulamıyoruz! mevcut adresveya bılgınız mevcutsa yonlendırebılırmısınız? fıyatı ekonomıkmıs ve ıyı yorumlar gelıyor bu marka hakkında!Ayrıca 250-100 cc arasında sehır ıcerısınde kullanbılecegımız model tavsıyenız varmı? mumkunse farlı model olsun ! ılgınız ıcın tesekkurler
maddi durumunuz Çin li makineden fazlasına yetiyorsa biraz daha verip Honda XL200 almanızı tavsiye ederim,
sağlam, iyi falan şeklinde iddia etseler de Çin motorları hiç de guvenilir değiller

EnduroCu' Alıntı:
maddi durumunuz Çin li makineden fazlasına yetiyorsa biraz daha verip Honda XL200 almanızı tavsiye ederim,
sağlam, iyi falan şeklinde iddia etseler de Çin motorları hiç de guvenilir değiller
en iyi yorumları xl2oo hakkında aldım,ancak uretımden kalkmıs ve yedek parca sorunu yasayabılırım dıye dusunuyorum.buna ragmen xl2oo u tercıh sebebım olmasını engellıcek baska marka ve model bulamadım! muhtemelen tercıgım xl 2oo olucaktır!ilginiz icin tesekkur ederım!

OwL' Alıntı:
en iyi yorumları xl2oo hakkında aldım,ancak uretımden kalkmıs ve yedek parca sorunu yasayabılırım dıye dusunuyorum.buna ragmen xl2oo u tercıh sebebım olmasını engellıcek baska marka ve model bulamadım! muhtemelen tercıgım xl 2oo olucaktır!ilginiz icin tesekkur ederım!

owl arkadaşım bende senin gibi aynı çelişkiler içerisindeydim, sana tavsiyem xl 200 alman, yalnız hondada düşük km motor bulma şansın çok az, bulsan bile 2004 model fiyat olarak 4500-5000 ytl gözden çıkarman lazım, bu arada orjinal parçalarıda pahalı gerçekten, örneğin km gösterge saati takım olarak 340 ytl civarında, fakat bütçem yetersiz dersen veya temiz az km yapmış ikinci el dersen, ucuz olan çin motorlara bakmalısın, ben bayadır araştırıyorum bir kaç marka çinli motorlar diğer çin motorlarından 1 adım daha öndeler, mesela zongshine--skyteam--ramzey( motoru suzuki, grenaj ve diğer aksam çin), ben hala xl 200 arıyorum biraz pimpirikli olduğum için henüz motoruma kavuşmuş değilim, şimdiden hayırlı olsun, çok fazla kurcaladığın zaman kafan allak bullak olacak bunuda unutma...

iki arkadaşimda skyteam var görüntü olarak ktm çakması denilebiler
ama motor ve diğer kasamlar tam bir problem araziye çıkıpı döndüğünde mutka en az bir problemin oluyo

2006 öncesi daha problemli haberin olsun

karşina çıkabilecek en büyük problemler elektrik tesisatı bizim arkaşalrdan birinin tesisatı yandı diğerininde ilk sahibi tesisatı yenilemişti,
arka amortisör (tamiri olmuyo yenisi piyasada yok uydurma yapcaksın)
motor belli zaman sonra yağ yakıyo ve yolu rektefiye (kullanıma da baglı olmak üzere ama 10binden sonra rektefiyeye girdi bizim iki motorda),
karbüratörler çok dandik,
üzerinde kullanılan somun ve civatalar ayrı bi dert çok çabuk yalama oluyo eğer motorun sağını solunu sökmeyi seversen bu ciddi
sorun oluyo

kulllanan arakadaşlarım çok yakın arkadaşlarım ben tavsiye etmem bende görüntüsüne vurulup alcaktım vazgeçtim

xl 200 , ramzeyi tavsiye ederim son zamanlarda salcano için iyi şeyler duydum araştırmanda fayda var

gidonda çok yumuşak düşmelerde çabuk yamuluyo ama düzeltmeside kolay oluyo ;D
ciddi problem sayılmaz

arka çamurlukta zamanla aşağıya dogru sarkıyo bizim motorların kuyruklarında bundan dolayı güçlendirme var (hemde baya güçlü :smiley:

skyteam alacaksan her yerine elleyeceksin kısaca

dar koltuk ve aşırı titreşimi de listeye ekleyelim

her ne kadar bu kadar kötü yanlarını sıralamış olsam biraz sakat ta olsalar bu motorlardan çok şey öğrendik ve çok zevkli makineler (başlangıç için)

uzak durulması gereken bir motordur .sürekli masraf açar.ona vericeginiz parayla 20 yaşındada olsa bi japon almanızı öneririm.
dtr 125 tarzı motorlara bakabilirsiniz..

yan binanın garajındaki, kırmızı grenajlı, sadece motor ve ve şasesi birleşik durumda olan motor alper bey ;)

hatırlayamazsan ben yarın sabah ilk iş olarak toplayıp alıyom motoru ;D

__ C J 7 __' Alıntı:
yan binanın garajındaki, kırmızı grenajlı, sadece motor ve ve şasesi birleşik durumda olan motor alper bey ;)

hatırlayamazsan ben yarın sabah ilk iş olarak toplayıp alıyom motoru ;D

biriyle karıştırıyorsunuz efenim.
benim skyteam motosikletim hiç olmadı.

__ C J 7 __' Alıntı:
alpercim yandaki avartarında bile skyteamın ön lastiği var kafa bulma gece gece burası son derece ciddi bi site makara yapma gel msne ;)

beyfendi ısrarla olmayan birşeyi bana kabul ettirmeye çalişmayınız lütfen sizi tanımıyorum diyorum lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR